وي افزود: پيشنهاد ايجاد بنياد علمي نخبگان از سوي معاونت صنايعدستي کشور به معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ارائه شد.
معاون صنايعدستي ادامه داد: همچنين با ارائه اين پيشنهاد، در خصوص حضور نخبگان و هنرمندان شاخص صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز در اين بنياد علمي مذاکراتي کرديم.
دانيالي با اشاره به اينکه هنرمندان و فعالان عرصه صنايعدستي کساني هستند که در کنار آفرينش هنري، ايجاد شغل نيز ميکنند، اظهار داشت: در کمتر بخشي از صنعت کشور شاهد چنين رويکردي هستيم و صنايعدستي در اين بخش يک امتياز متفاوت دارد.
وي تصريح کرد: نخبگان و هنرمندان شاخص صنايعدستي آينده درخشان اين بخش از هنر- صنعت کشور را رقم ميزنند، بنابراين بايد در قالب چنين بنيادي از آنها حمايت ميشود.
اين مقام مسئول بيان داشت: براي حضور هنرمندان در قالب اين بنياد علمي بايد شاخصترين و برجستهترين هنرمندان صنايعدستي از سراسر کشور شناسايي شوند.
معاون صنايعدستي با تأکيد بر اينکه براي شناسايي هنرمندان و صنعتگران شاخص حرکت بايد از سطح استانها آغاز شود، افزود: با در اختيار داشتن اطلاعات استاني ميتوان مجموعهاي ارزشمند از هنرمندان شاخص و برجسته را گردهم آورد.
دانيالي در ادامه گفت: در گام اول بايد هنرمندان داراي نبوغ، خلاقيت و نوآوري در سطح استانها شناسايي شوند تا فصل جدايي آنها از ديگر صنعتگران به خوبي مشخص شود.
وي تأکيد کرد: بخشي از هنرمندان عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي درک مناسبي از بازارشناسي و بازاريابي براي اقلام و توليداتشان دارند که اين موضوع نيز در بحث شناسايي آنها بايد مورد توجه قرار گيرد.
111/
انتهای پیام/