هنرمندان شاخص در بنياد علمي نخبگان کشور عضو مي‌شوند

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، تهمينه دانيالي معاون صنايع‌دستي کشورمان روز گذشته در جريان نخستين نشست مجمع ملي حمايت از صنايع‌دستي اضافه کرد:‌ تعاملاتي ميان معاونت صنايع‌دستي و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برقرار شده است.

وي افزود:‌ پيشنهاد ايجاد بنياد علمي نخبگان از سوي معاونت صنايع‌دستي کشور به معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ارائه شد.

معاون صنايع‌دستي ادامه داد: همچنين با ارائه اين پيشنهاد، در خصوص حضور نخبگان و هنرمندان شاخص صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي نيز در اين بنياد علمي مذاکراتي کرديم.

دانيالي با اشاره به اينکه هنرمندان و فعالان عرصه صنايع‌دستي کساني هستند که در کنار آفرينش هنري، ايجاد شغل نيز مي‌کنند، اظهار داشت: در کمتر بخشي از صنعت کشور شاهد چنين رويکردي هستيم و صنايع‌دستي در اين بخش يک امتياز متفاوت دارد.

وي تصريح کرد: نخبگان و هنرمندان شاخص صنايع‌دستي آينده درخشان اين بخش از هنر- صنعت کشور را رقم مي‌زنند، بنابراين بايد در قالب چنين بنيادي از آن‌ها حمايت مي‌شود.

اين مقام مسئول بيان داشت: براي حضور هنرمندان در قالب اين بنياد علمي بايد شاخص‌ترين‌ و برجسته‌ترين هنرمندان صنايع‌دستي از سراسر کشور شناسايي شوند.

معاون صنايع‌دستي با تأکيد بر اينکه براي شناسايي هنرمندان و صنعتگران شاخص حرکت بايد از سطح استان‌ها آغاز شود، افزود: با در اختيار داشتن اطلاعات استاني مي‌توان مجموعه‌اي ارزشمند از هنرمندان شاخص و برجسته را گردهم آورد.

دانيالي در ادامه گفت: در گام اول بايد هنرمندان داراي نبوغ، خلاقيت و نوآوري در سطح استان‌ها شناسايي شوند تا فصل جدايي آن‌ها از ديگر صنعتگران به خوبي مشخص شود.

وي تأکيد کرد:‌ بخشي از هنرمندان عرصه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي درک مناسبي از بازارشناسي و بازاريابي براي اقلام و توليداتشان دارند که اين موضوع نيز در بحث شناسايي آن‌ها بايد مورد توجه قرار گيرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389041634