فعاليتهاي  بخش خصوصي در حوزه حفاظت و مرمت ساماندهي مي‌شود

رئيس پيشين پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي در گفتگو با ميراث آريا(chtn) در توضيح اين مطلب افزود: با توجه به وجود منابع غني کمي و کيفي در حوزه ميراث فرهنگي کشور و موافقت رئيس سازمان ميراث فرهنگي يک سري اقدامات شالوده‌اي به منظور ساماندهي، انسجام و يکپارچگي فعاليت‌هاي بخش خصوصي در حوزه‌هاي حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي کشور در حال انجام است .

عبدالرسول وطن دوست اضافه کرد: با فعال شدن اين مرکز در سه حوزه حفاظت و مرمت شاهد يک سري اقدامات در بخش‌هاي پژوهشي، آموزشي و اجرايي بخش خصوصي خواهيم بود.

وي به فعاليت و نقش تعيين‌کننده بخش خصوصي در کشورهاي موفق در حوزه‌هاي حفاظت از ميراث منقول و غير منقول مانند؛ ايتاليا، اسپانياو انگليس اشاره کرد و بيان داشت: اين مرکز با هدف ايجاد يک بخش خصوصي قدرتمند در حوزه ميراث فرهنگي و تعامل مستقيم با بخش دولتي ايجاد مي‌شود.

اين کارشناس ميراث فرهنگي ادامه داد: با ايجاد اين مرکز و تعامل با بخش دولتي و حضور بخش خصوصي گره‌هاي موجود گشوده خواهند شد و به اين ترتيب شاهد ايجاد يک بخش خصوصي قابل اتکاء در حوزه ميراث فرهنگي خواهيم بود.

به گفته مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي؛ در طول سال‌هاي گذشته فعاليت‌هاي بسياري چون سرمايه‌گذاري، تخصيص اعتبار، تقويت نيروي انساني و ايجاد سخت‌افزار در حوزه ميراث فرهنگي انجام شده اما شاهد اين گونه اقدامات در بخش خصوصي نبوده‌ايم.

وطن دوست با بيان اينکه شرکت\" دانش مرمت يادمان\" نه با هدف ايجاد درآمد بلکه براي ارائه خدمات به بخش دولتي و خصوصي ايجاد شده است از راه‌اندازي يک کتابخانه در همين مرکز براي ارائه خدمات رايگان به علاقمندان و دانشجويان رشته هاي حفاظت و مرمت خبر داد.

رئيس پيشين پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي در توضيح اين مطلب گفت: منابع علمي اين کتابخانه را کتاب‌هاي شخصي و اهدايي ارسال شده از سوي مراکز بين‌المللي تشکيل مي‌دهند./118


انتهای پیام/

کد خبر 1389042640