به گزارش ميراث آريا (chtn)\" ابراهيم متوليان \" افزود: از سالهاي گذشته تا اوايل امسال ، هزينه پيوند کليه که نزديک به 20 ميليون ريال است توسط سازمانهاي بيمه اي چند ماه پس از جراحي به پزشکان پرداخت مي شد.

وي توضيح داد: اين مساله باعث شکايات بيماران بسياري شده بود زيرا دير پرداخت کردن هزينه پيوند توسط سازمانهاي بيمه اي ، باعث بي رغبتي پزشکان براي انجام اين عمل مي شد.

متوليان اظهار است : براي حل اين موضوع ، هيات امناي ارزي وزارت بهداشت از اوايل مردادماه هزينه پيوند کليه و 10 درصد فرانشيز را به صورت مستقيم به سازمانهاي بيمه اي پرداخت مي کند تا پزشکان در وقت تعيين شده ، عمل پيوند کليه را انجام دهند.

وي تصريح کرد: در واقع اين کار تشويقي براي کادر پزشکي به منظور انجام عمل پيوند کليه است تا درگير مراحل مالي بيمه خدمات درماني و اسناد و مدارک پزشکي نشوند.

بر اساس آمارهاي اعلام شده از مرکز بيماري کليه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي ، تاکنون 32 هزار و 686 بيمار کليوي در کشور شناسايي شده‌اند که حدود 49 درصد از اين بيماران از روش‌ پيوند، 48 درصد از روش درماني همودياليز و سه درصد از روش دياليز صفاقي استفاده مي‌کنند.000

انتهای پیام/

کد خبر 138904273