دکتر علي کشاورز افزود: در صورت توانايي اقتصادي به طور کامل بايد از آب بطري يا همان آب هاي معدني استفاده شود.

اين متخصص تاکيد کرد : استفاده از آب هاي معدني براي رقيق کردن آب حاوي نيترات تاثيري ندارد و بهتر است به طور کامل از بطري هاي آب معدني استفاده شود.

به گزارش ميراث آريا (chtn)، استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران در مورد بالا رفتن ميزان نيترات آب يک منطقه تهران نسبت به مناطق ديگر گفت: برخي از نهرها و رودخانه ها در مسير عبورشان فاضلاب هاي شهري و صنعتي قرار دارند و در اين مسير آب آلوده فاضلاب ها در آنها واريز مي شود از اين رو ميزان نيترات در آنها بيشتر مي شود.

وي افزود: در مسيرهايي که چاه و کانال هاي فاضلاب وجود دارد ، خطر نشت فاضلاب به سفره هاي سطح زير زميني آب نيز وجود دارد که در صورتي که از اين سفره هاي آب زيرزميني براي آب شرب استفاده شود، خطر آلودگي آب به نيترات بالا مي رود.

کشاورز گفت : مصرف بالاي ميوه ، سبزي در طول روز که حاوي مقادير زيادي ويتامين سي هستند، خطرات ناشي از آلودگي به نيترات را در افراد کاهش مي دهد .

اين متخصص از مردم به ويژه زنان باردار و کودکان خواست که براي نوشيدن از آب معدني استفاده کنند و در صورت استفاده از آب لوله کشي، سعي کنند در برنامه غذايي روزمره خود از ميوه ها و سبزي ها بيشتر از حد معمول بهره ببرند .

دکتر کشاورز گفت: نيترات موجود در آب و غذا باعث بالا رفتن اسيد نيتريت در بزاق دهان مي شود که با ترکيب شدنشان با اسيد هاي آمينه ميزان نيتروزامين ها بالا مي رود و نيتروزامين ها در فضاي اسيدي معده سنتز آنها سرعت مي گيرد که به مرور زمان براي سلامتي انسان مضر است .

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي روز يکشنبه وجود نيترات در آب تهران را تاييد و تاکيد کرد تمام مادران باردار و کودکان شيرخوار در مناطقي از تهران ازجمله غرب و جنوب غرب که آب اين مناطق از نيترات بالايي برخوردار است بايد حتما از آب‌هاي بطري و بسته بندي شده استفاده کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1389042834