وي با اشاره به اينکه مقالات متعددي از تپه حسنلو به زبانهاي خارجي منشر شده است،تصريح کرد: بدين منظور در آلمان محلهاي است که موزه حسنلو در آنجا بر پا شده است و در پنسيلوانيا نيز اتاقي به نام حسنلو نام گذاري شده است.
مدير کل ميراث فرهنگي آذربايجان غربي با بيان اينکه در اين زمينه 15 جلد کتاب از مجموعه مقالات در اين تپه به چاپ رسيده است،افزود: 9 جلد کتاب ديگر نيز در دست ترجمه است که در اختيار پژوهشگران، دانشگاهيان،دانشجويان و علاقه مندان داخلي و خارجي قرار خواهد گرفت.
اين مقام مسئول در ميراث فرهنگي آذربايجان غربي تاکيد کرد: علاوه براين 9 جلد کتاب ديگر نيز در مورد تپه حسنلو و ساير محوطههاي تاريخي استان در دست ترجمه است.
عليزاده ادامه داد: تپه حسنلو داراي 10 لايه تاريخي است که فاز دوم آن را به عنوان مهمترين لايه انتخاب کرده اند و تمام اشياي موزه ملي از همان لايه بيرون آمده است.
وي با بيان اينکه لايه دوم را طي چندين سال به صورت افقي کاوش کرده اند،افزود: باستان شناسان ايراني طي چندين سال نظريه هاي مختلفي در باره اين تپه تاريخي تکميل کرده اند ولي در حال حاضر نياز به بازنگري مجدد در لايه نگاري تپه تاريخي حسنلو داريم.
وي در ادامه گفت: دکتر خطيب شهيدي از 20 تيرماه سال جاري بازنگري مجدد در لايه نگاري تپه باستاني حسنلو راآغاز کرده و اين عمليات تا پايان شهريور ماه به طول خواهد انجاميد./104
انتهای پیام/