کشف قربانگاهي باستاني در پرو

به گزارش ميراث آريا(chtn)،‌ باستان‌شناسان معتقدند، اين مکان يک سالن يا راهرويي بوده که از تصاوير متعدد و منحصر به فردي که توسط هنرمندان و نخبگان قوم موچه کشيده شده بود،‌ تشکيل مي‌شد و به عنوان مجموعه‌اي براي قرباني انسان‌ها مورد استفاده قرار مي‌گرفت.

کارلوس وستر لا توره، باستان‌شناسا موزه برونينگ پرو در خصوص اکتشاف اخير گفت: کشف اين منطقه فرضيه‌هاي موجود مبني بر انجام مراسم \"‌معارفه\" که همان مراسم کشتن زندانيان جنگي بوده را به واقعيت نزديکتر مي‌کند. علاوه بر آن وجود بقايايي از اسکلت‌هاي انساني در کف و اطراف اتاق نيز گواه ديگري بر اين مدعا است.

وي افزود:‌ اين قربانگاه راهرويي به طول 60 متر بوده که به سه ايوان يک اندازه و پنج تخت قرار گرفته در هرم اصلي باز ختم مي‌شده است. بقاياي نقاشي‌هاي ديواري يافت شده در راهرو نيز بيانگر کاهنان عالي رتبه اين قوم است که مسئول برگزاري اين مراسم بوده اند.

بررسي براي به دست آوردن نشانه‌هاي ديگري از اين قربانگاه همچنان ادامه دارد.
قوم موچه کشاورز بوده و در فاصله سال‌هاي 100 پيش از ميلاد تا 800 ميلادي در پرو حکومت مي‌کرده اند. به عقيده بسياري از باستان‌شناسان به عنوان يک حکومت سازماندهي سياسي نداشتند بلکه از قبايل کوچکتري تشيکيل شده و فرهنگ مشترکي داشته اند./109

انتهای پیام/

کد خبر 138905028