وي با اشاره به اينکه ايران بر بلنداي افتخار جهان ايستاده است، اظهار داشت: فعاليت بيش از 2 ميليون نفر در 250 رشته صنايعدستي به صورت مستقيم، نشان از اين جايگاه بلند دارد.
معاون صنايعدستي کشور ادامه داد: عظم ملي پشتوانه خوبي براي حفظ هنرهاي سنتي و صنايعدستي و هنرمندان فعال اين عرصه است.
دانيالي تصريح کرد: در سال 89 ايجاد 10 هزار شغل بايد در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي در دستور کار قرار دارد که سهم همدان با توجه به توانمنديهاي اين استان قابل توجه است.
اين استاد دانشگاه اضافه کرد: در سال گذشته ارزش دلاري صادرات صنايعدستي کشورمان به 200 ميليون دلار رسيد که سهم استان همدان 40 ميليون دلار ارزيابي شد.
معاون صنايعدستي افزود: با برآوردهاي انجام شده يک پنجم صادرات صنايعدستي کشور در سال گذشته مربوط به همدان بوده است.
وي با اشاره به مصوبه هيأت دولت در خصوص جلوگيري از فروش صنايعدستي خارجي در بناها و اماکن تاريخي بيان داشت: طي بازديدي که از تعدادي اماکن تاريخي همدان داشتهام، فروش صنايعدستي خارجي در آنها همچنان مشهود است.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: کارگروه مشترکي براي حل اين مشکل بايد با حضور دستگاهها و ارگانهاي مرتبط تشکيل شود.
معاون صنايعدستي کشور با بيان اينکه نيروي انتظامي، اداره کل بازرگاني استان و شهرداري از جمله دستگاههاي مربوطه هستند، گفت: جاي خالي صنايعدستي اصيل ايراني را توليدات بي کيفيتي پر کردهاند که حرف زيادي براي گفتن در بازارهاي داخلي ما ندارند.
تهمينه دانيالي تأکيد کرد: بيش از 200 بناي ثبت شده تاريخي در استان همدان وجود دارد که با برنامه ريزي مناسب ميتوانند مأمن مناسبي براي توليدات با کيفيت داخلي باشند.
111/
انتهای پیام/