وي با اشاره به اينکه تا به حال بخشي از آموزشهاي صنايعدستي که به بخش خصوصي واگذار شده، نتايج رضايت بخشي نداشته است، اظهار داشت: اين آموزشها بايد توسط کارشناسان صنايعدستي بازنگري شود.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت ادامه داد: معاونت صنايعدستي به دنبال برگزاري دورههاي آموزشي بوده که زمينه ساز اشتغال شود.
بهادري اضافه کرد: متأسفانه به دليل توجه نکردن به اين مقوله بخشي از آموزشها با استانداردهاي مورد نظر معاونت صنايعدستي کشور مطابقتي ندارد.
وي گفت: در نظر داريم رشتههاي آموزشي را به تفکيک استاني مورد بررسي قرار دهيم تا رشتههايي که چنين بازدهي ندارند از اولويت خارج کنيم.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه در حال حاضر تسهيلاتي که توانستهايم از بخشهاي مختلف جذب کنيم شامل فعاليتهايي ميشود که به اشتغال منتهي شود، بيان داشت: در اين صورت آموزش رشتههايي اهميت دارد که منجر به اشتغال مناسب براي هنرمندان و صنعتگران شود.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد در ادامه اظهار داشت: تسهيلات طرح حضرت زهرا(س) که به تازگي با مدير عامل بانک کشاورزي بر روي آن به توافق رسيديم يکي از امتيازاتي است که ميتوان براي هنرمندان در اين بخش قائل شد.
بهادري تأکيد کرد: همچنين تسهيلات صندوق مهر امام رضا(ع) و امتيارات قانون مشاغل خانگي نيز براي هنرمنداني است که در رشتههاي منجر به اشتغال فعاليت دارند.
وي يادآور شد: کارگاه بازنگري بر واگذاري آموزش صنايعدستي به بخش خصوصي به ميزباني يکي از استانهاي کشورمان که ظرفيت پذيرش معاونان صنايعدستي 30 استان را داشته باشد، اواخر شهريور ماه برگزار ميشود.
111/
انتهای پیام/