ناصر مشهديزاده در توضيح اين مطلب گفت: اين محدوده از بافت تاريخي نائين شامل حصار تاريخي و بخشهايي چون؛ مسجد جامع، بازار تاريخي، نائين قلعه، خانههاي تاريخي،هفت مرکز محله و هفت حسينيه، شبکه راههاي سنتي و محورهاي فرهنگي تاريخي محلهاي است.
اين کارشناس ارشد مرمت افزود: اين عمليات، با هدف ساماندهي شهر تاريخي نائين بر اساس نيازها و شرايط جديد، احترام به ارزشهاي کالبدي معنوي، آئيني و تاريخي بافت و نيز ايجاد وفاق و يکدلي به منظور پيوند و انسجام، بين زندگي امروزي شهروندان و کالبد بافت قديم در حال انجام است.
وي به ارزشهاي مختلف موجود در زيرساختها، تأسيسات و تجهيزات بافت نائين اشاره کرد و گقت: چنين فضاي ارزشمندي نبايد مخروبه و متروکه باقي بماند.
ناصر مشهديزاده با اشاره به طراحي ساماندهي بخشي از محور فرهنگي تاريخي شهر نائين افزود: هماکنون، اجراي اين عمليات در حال انجام است.
وي در پايان تأکيد کرد: از عناصر شاخص و برجسته موجود در بافت تاريخي نائين ميتوان به مسجد جامع با گچبريها و آجرکاريهاي بينظير، نارين قلعه با دو هزار سال قدمت، بازار بسيار زيباي سنتي و هفت مرکز محله و حسينيه اشاره کرد که به رغم فرسودگي هنوز سرزنده و پويا هستند./118
انتهای پیام/