پيشرفت مناسب طرح جامع مناطق گردشگري

رحمت‌الله احمدي؛ مديرکل امور مناطق نمونه گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي در گفتگو با ميراث‌آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: ما دو نوع فرآيند نظارتي داريم، يکي به پيش از صدور موافقت اصولي و ديگري به پس از آن مربوط مي‌شود.

وي ادامه داد: فرآيند پيش از صدور به اين شکل است که پس از انجام مطالعات امکان‌سنجي روي مناطق نمونه از طريق فراخوان سرمايه‌گذار از سوي استان انتخاب شده به دفتر مناطق نمونه گردشگري معرفي و پس از بررسي‌هاي لازم موافقت اصولي را صادر مي‌کنيم.

احمدي تصريح کرد: پس از صدور موافقت اصولي فرآيند نظارتي دوم آغاز مي‌شود و سرمايه‌گذار 4 ماه فرصت دارد تا طرح جامع را با انتخاب مشاور تهيه کند. در اين مدت هريک ماه جلسه‌اي با حضور نماينده اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان، سرمايه‌گذار و مشاور طرح براي بررسي و کنترل پيشرفت طرح بر اساس برنامه زمان‌بندي تعيين شده برگزار مي‌شود؛ که خوشبختانه 90 درصد مناطق در بحث تهيه طرح جامع پيشرفت خوبي داشتند.

وي خاطرنشان کرد: مناطقي که موافقت اصولي براي آنها صادر شده باشد، اما در تهيه طرح جامع هيچ پيشرفتي نداشته باشند با هماهنگي اداره کل ميراث‌فرهنگي استان موافقت اصولي آن منطقه را باطل کرده و به تمام دستگاه‌هاي اجرايي ابلاغ مي‌کنيم که به دليل عدم پيشرفت کار موافقت اصولي منطقه از سوي سازمان ميراث‌فرهنگي باطل شده است.

اين مقام مسئول در دفتر امور مناطق نمونه گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي متذکر شد: چنانچه تهيه طرح جامع روند کندي داشته باشد به سرمايه‌گذار يک ماه فرصت داده مي‌شود که طرحش را ارائه و به مرحله تصويب برساند.

احمدي متذکر شد: پس از تهيه، طرح در شوراي برنامه‌ريزي استان مورد بررسي قرار گرفته و به تصويب مي‌رسد، پس از آن عمليات اجرايي طرح با اخذ پروانه ساخت آغاز مي‌شود که در فاز يک آماده‌سازي منطقه و اجراي شبکه‌هاي داخلي همچون راه، برق، تاسيسات مورد نياز، آب‌هاي سطحي و فاضلاب انجام شده و پس از آماده‌سازي واگذاري انجام مي‌شود.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 138905171