وي ادامه داد: اين در حالي است که بر وضعيت رشتههاي صنايعدستي که پيش از اين کد گذاري شده نيز، بازنگري ميشود.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد تصريح کرد: به همين منظور کميتهاي به نام کميته کارشناسي بازبيني بر رشتههاي صنايعدستي از مدتي پيش در معاونت صنايعدستي کشور ايجاد شده است.
بهادري با بيان اينکه اين کميته متشکل از کارشناسان عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي است، اظهار داشت: کارشناسان ادارات کل معاونت صنايعدستي عضو اين کميته هستند.
وي اضافه کرد: تاکنون بيش از 250 رشته فعال هنرهاي سنتي و صنايعدستي در کشورمان شناسايي شده است.
سرپرست اين اداره کل افزود: صنعتگران و هنرمنداني به معاونت صنايعدستي مراجعه ميکنند و رشتههاي تازهاي را در اين مجموعه معرفي ميکنند.
اين مقام مسئول بيان داشت: کميته مذکور اين رشتهها را از ديدگاهها و نظرات مختلف بررسي ميکند و نظر نهايي در خصوص قرار گرفتن يا نگرفتن در زير مجموعه رشتههاي صنايعدستي را اعلام ميکنند.
بهادري با تأکيد بر اينکه همچنين کارشناسان معاونت صنايعدستي در بررسيهاي مختلف به رشتههايي برخورد ميکنند که در اين مجموعه قرار ميگيرد، خاطرنشان کرد: اين رشتهها نيز که بايد حفظ اصالت را در کنار کاربردي بودن داشته باشند، دراين کميته به بحث و بررسي گذاشته ميشوند.
وي در ادامه گفت: بخشي از اين رشتههاي جديد مربوط به ابزار آلات توليد صنايعدستي ميشود که به نوعي بايد در حفظ و ماندگاري آنها نيز تلاش شود.
111/
انتهای پیام/