اطلاعات و تصاويز آثار برگزيده صنايع‌‌دستي کشور گرد آوري مي‌شود

آرش بهادري سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌‌دستي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، در اين باره گفت: با جمع آوري اطلاعات و تصاوير آثار برگزيده صنايع‌‌دستي در گام اول توليداتي که داراي برند هستند را شناسايي مي‌کنيم.

وي ادامه داد: همچنين با توجه به پيگيري طراحي برند براي توليدات صنايع‌‌دستي، محصولاتي که اين قابليت را نيز دارند نيز مورد شناسايي معاونت صنايع‌‌دستي قرار مي‌گيرند.

سرپرست اين اداره کل تصريح کرد: آثار برگزيده توليداتي هستند که داراي مشخصات ويژه‌اي باشند و تمامي آثار شاخص در اين مجموعه قرار نمي‌گيرند.

بهادري با بيان اينکه بومي بودن، حفظ اصالت، کاربردي بودن و خلاقيت از ويژگي‌هاي اوليه آثار برگزيده به شمار مي‌آيد، اظهار داشت: همچنين اين آثار بايد قابليت جذب مشتريان را داشته و از بازار فروش مناسبي نيز در کشور برخوردار باشند.

اين مقام مسئول اضافه کرد: در قدم اول تنها به داشتن اطلاعات و تصاوير اين آثار اکتفا مي‌شود تا در کميته کارشناسي مورد ارزيابي قرار گيرند.

وي بيان داشت:‌ با پذيرش در کميته کارشناسي، معاونت‌هاي صنايع‌دستي استاني نسبت به ارسال اصل اثر به ستاد اقدام مي‌کنند.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي با اشاره به اينکه در ستاد نيز بار ديگر اصل آثار مورد بررسي قرا مي‌گيرند، گفت:‌ يکي از مهمترين ويژگي‌هاي آثار که در مرحله نهايي مورد توجه قرار مي‌گيرد برخورداري از شناسنامه توليد است.

آرش بهادري در ادامه تأکيد کرد:‌ معاونت صنايع‌‌دستي امسال در راستاي ايجاد موزه آثار برگزيده صنايع‌دستي گام برمي‌دارد و از اين آثار يا مولاژ آن‌ها در اين موزه استفاده مي‌کند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389052818