وي با بيان اينکه تاکنون چندين پروژه شهر الکترونيک را براي چند کشور طراحي و اجرا کرده ايم، افزود: تنظيم پيشنهاد اوليه اجرايي، مستلزم ارائه نيازها و ملاحظات سازمان ميراث فرهنگي در پروژه مذکور است.
در ادامه اين نشست، حسين فاضلي، معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با ارايه شرح مختصري از جاذبه هاي گردشگري و پتانسيل هاي موجود در اين شهر گفت: اجرايي کردن شهرنمونه گردشگري الکترونيک با توجه به مصوبه دولت در سفر به استان مازندران در دستور کار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر انجام مطالعات طرح شهر نمونه گردشگري الکترونيک رامسر در مرحله انتخاب مشاور است، گفت: شرکت چيني مي تواند توانمندي ها، تجربيات و ظرفيت هاي خود را در زمينه انتقال تکنولوژي و دانش فني در مشارکت با مشاور ايراني در اين مطالعه قرار دهد.
فاضلي پيشنهاد داد: مسئولان شرکت چيني بازديدي از جاذبه هاي طبيعي و پتانسيل هاي شهر رامسر و همچنين شهرهاي اطراف آن داشته باشند تا براي برنامه ريزي با آگاهي و شناخت کامل اقدام کنند.
اين مقام مسئول، انواع روشهاي ساخت، بهره برداري و واگذاري (BOT) سرمايه گذاري مستقيم (FPI) و مشارکت عمومي و خصوصي (PPP) را از جمله پيشنهادهاي سازمان ميراث فرهنگي به شرکت چيني عنوان کرد و از شرکت مذکورخواست به منظور ارائه توانمندي ها و معرفي محصولات خود، در نمايشگاه و همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري و مناطق آزاد ايران که قرار است 10 تا 12 آذرماه سال جاري در جزيره کيش برگزار شود، شرکت کند./106
انتهای پیام/