به گفته رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، لزوم توجه بيشتر به جاذبه هاي ارزشمندي مانند روستاي تاريخي کندوان، روستاي حيله ور، همچنين امکان بهره مندي از باغات و جاذبه هاي طبيعي اين شهرستان، موجب شد تا فعاليت در شهرستان اسکو را گسترش داده و براي توسعه فعاليت ها در اين شهرستان برنامه ريزي نماييم.
دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان از همکاري صميمانه مسئولان شهرستان اسکو و همچنين نماينده سازمان در اين شهرستان، در راستاي استقرار و آغاز فعاليت اين دفتر تقدير کرد و ابراز اميدواري نمود اين اقدام موجب معرفي هر چه بهتر و بيشتر شهرستان گردد.
محمدي افزود: به مناسبت هفته دولت، پروژه هاي ديگري نيز در شهرستان اسکو افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفتند که از ميان آنها مي توان به افتتاح مجموعه خدماتي روستاي اسفنجان با بودجه اي معادل 500 ميليون ريال، بهره برداري از فاز اول ساماندهي گلزار شهداي روستاي کهنمو با هزينه 200 ميليون ريال و پروژه هايي در روستاي کندوان بوده است.
به گفته محمدي در روستاي کندوان مجموعه نماز خانه و سرويس بهداشتي به مساحت 115 متر مربع و با هزينه بالغ بر 500 ميليون ريال، ديوار حايل رودخانه روستاي کندوان به طول 110 متر و هزينه 420 ميليون ريال، منبع آب روستا به حجم 75 هزار ليتر آب قابل ذخيره و 250 ميليون ريال و تکيمل مبلمان کمپ روستا و همچنين نرده حفاظ رودخانه اين روستا به طول 150 متر و با هزينه اي معادل 550 ميليون ريال افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت.
گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه مي افزايد: شهرستان اسکو همواره از نقاط حايز اهميت در راستاي جذب گردشگران داخلي و خارجي بوده است.
شهرستان اسکو به لحاظ واقع شدن در ارتفاعات سلطانداغي و جامداغي کوهستان سهند و قرار گرفتن در کنار درياچه اروميه از آب و هواي متبوعي برخوردار است.
اين شهرستان با جاذبههايي چون روستاي تاريخي کندوان با معماري منحصربفرد صخرهاي، مسجد جامع اسکو، مسجد پايتخت، مقبره پير حيدر، زيارتگاه اسامه بن فرقد و جاذبههاي طبيعي زيباي همانند دره کندوان با آب معدني با خواص درماني ، مناطق ييلاقي خوش آب و هوا در دامنه سهند، باغات سرسبز و جزيره اسلامي با گونههاي شاخص جانوري چون قوچ و ميش ارمني، گرگ، شغال، عقاب طلايي و گونههاي شاخص گياهي مانند ارس، بادام کوهي، درمنه از ويژگيهاي تاريخي، طبيعي ارزشمندي برخوردار است. کلاقهاي (ابريشم بافي) و چاپ باتيک از صنايع دستي مهم آن است و خشکبار و عسل و لبنيات محلي آن از شهرت خاصي برخوردار است./106
انتهای پیام/