وي افزود: خوشبختانه با آموزش و تنوير افکار عمومي جوامع محلي و بومي نيز به کمک احياي تالاب بي نظير پريشان آمده اند و اکنون نيز مراحل احياي تالاب شروع شده و فاز اول آن به پايان رسيده است . در بازديد هاي صورت گرفته از فاز اول اجرايي اين تالاب بين المللي به اتفاق مدير و مشاوران ملي دفتر طرح حفاظت از تالابهاي کشور مشاهده نموديم که روند قابل قبولي را در اين طرح ها داشته ايم و بسياري از آبزيان منطقه مجددا در حال احياء است.
ابراهيمي اضافه کرد: انشاء الله با هماهنگي هاي استاني و منطقه اي روزي شاهد احياي کامل تالاب مذکور بوده و با احياي تالاب از تخريب اراضي کشاورزي منطقه ، و زير ساخت ها جلوگيري نموده و همچنين دغدغه هاي مربوط به احتمال ايجاد آلودگي با منشاء پودرهاي ميکرونيزه تالاب مذکور که معمولا بر اثر خشکسالي بوجود مي آيند مرتفع گردد و همين شور و نشاط با ايجاد اشتغال و توسعه طبيعت گردي به منطقه باز گردد.
مدير کل حفاظت محيط زيست فارس همچنين گفت : منابع تامين آب درياچه پريشان شامل نزولات جوي و آبهاي روان مي باشد که اگر تبخير و برداشت از آبهاي روان زياد باشد و کاهش نزولات جدي را داشته ايم خشکسالي بوجود مي آيد و بيلان منفي مي شود که امروز شاهد آن هستيم و در پي آن هستيم از طريق فعاليت هاي آبخيز داري کنترل سيلاب و هدايت روان آبها و عدم استفاده غير اصولي از آبياري زير زميني بيلان را مثبت کند که البته در بحث هدايت روان آب ها و کنترل سيلاب ها مشارکت منابع طبيعي و آبخيزداري را ميطلبيم.
ابراهيمي کارنامي همچنين گفت: اميدواريم با بارش رحمت الهي بار ديگر شاهد تشکيل روان آبها به سمت تالاب پريشان و روزهاي پر آبي اين تالاب بين الملي و زيبا و حضور پرندگان در اين منطقه بکر باشيم. /122
انتهای پیام/