بنابراين گزارش معاونتهاي بهداشتي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور، طبق اين دستورالعمل موظفند ضمن هماهنگي با سازمانها و ادارات ذيربط در هر استان و طرح موضوع در شوراي سلامت و امنيت غذايي استان و برگزاري جلسات توجيهي، به تهيه و نصب بنرهاي آموزشي و چاپ و تکثير پوستر اقدام کرده و نسبت به اعلام تلفن تماس مردمي از طريق رسانههاي استاني جهت گزارش تخلفات اقدام کنند.
اين گزارش حاکيست بازرسي و کنترل بهداشتي مستمر بر کليه مراکز و اماکن حساس، نمونهبرداي از مواد غذايي فاقد بستهبندي بهداشتي، ساماندهي و جلوگيري از فعاليت دستفروشان دورهگرد مواد غذايي حساس چون آبميوه، بازرسي و کنترل تهيه و توزيع شيرينيهاي سنتي، بازرسي و کنترل مراکز بينراهي، وسايل حمل و نقل مواد غذايي، مراکز اقامتي و اسکان و کليه مراکز طبخ، بخشي از مواردي است که در اين دستورالعمل لحاظ شده است. /122
انتهای پیام/