فرهاد عزيزي اضافه کرد: اين پايگاه پس از ساماندهي فضاهاي اداري، اقامتي و چارت اداري، کارگروهي را مورد بازنگري و اصلاح قرار داد و چندين کارشناس را در اين چارت مشغول به فعاليت کرد.
وي با بيان اينکه در حوزه حفاظت و مرمت پس از تقسيم بندي فضاهاي معماري مجموعه، هر بخش به صورت يک پروژه معرفي و توسط يک گروه کارشناس مورد مطالعه، آسيب شناسي قرار گرفت، گفت: پس از تحليل مطالعات سعي ميشود که طرح حفاظت و مرمت آن بخش نيز آماده و پس از تصويب مورد اجرا قرا گيرد.
عزيزي با اشاره يکي از مسائل پيش رو در مجموعه نبود برنامهاي دقيق، منظم و همه جانبه در ارتباط با انجام اقدامات در زمينههاي حفاظت، مرمت، معرفي و آموزش، گردشگري و...، بيان داشت: بدين منظور، پلان مديريت ميراث جهاني تخت سليمان در حال تدوين و تنظيم است که تمام اقدامات قابل انجام به تفکيک دوره هاي زماني کوتا مدت، ميان مدت و بلند مدت در آن ديده ميشود.
به گفته اين مقام مسوول؛ همچنين در رويکرد جديد، ساماندهي آرشيو پژوهشي و تحليل تمام مطالعات و پژوهش هاي انجام شده در طول چندين سال کاوش و تحقيق در مجموعه در حال انجام است که پس از طي اين مرحله، نتايج مطالعات به صورت کتاب، مقاله و ..جهت شناخت بهتر مجموعه تخت سليمان به علاقمندان ارائه خواهد شد./119
انتهای پیام/