وي هزينه پيشبيني شده براي مرمت و بازسازي اين مجموعه تاريخي را بيش از 10 ميليارد تومان برآورد کرد و گفت: صندوق احيا و بهرهبرداري از اماکن فرهنگي تاريخي با چند سرمايهگذار مذاکره کرد تا اين بنا را تحويل گرفته و آن را زير نظر کارشناسان ميراث فرهنگي بازسازي کنند.
اين مقام مسئول، تبديل بخشي از عمارت مسعوديه به هتل سنتي و نيز تبديل بخش فرهنگي تاريخي آن به يک مرکز فرهنگي مانند موزه را يکي از سياستهاي سازمان ميراث فرهنگي عنوان کرد و افزود: با توجه به اينکه در تهران هتل سنتي شبيه يزد نداريم تغيير کاربري بخشي از عمارت مسعوديه به هتل سنتي فرصتي براي تحقق اين مهم است.
آنچه که امروز با عنوان باغ عمارت مسعوديه باقي مانده و بيش از ۷۵ سال در تملک وزارت آموزش و پرورش (فرهنگ سابق) بوده در واقع شامل نيمه غربي مجموعه، يعني زميني بالغ بر ۱/۵ هکتار مساحت است.
عرصه اين مجموعه به مساحت 15 هزار و 600 متر مربع، به صورت زمين کشيدهاي در جهت شمال شرقي جنوب غربي و به شکل ذوزنقه است.
ضلع شرقي آن ۱۸۸/۵ متر، ضلع غربي۱۳۸/۵ متر و ضلع جنوبي ۸۶ متر است، با زايدهاي (حياط آبدارخانه) در جنوب غربي که چاپ خانه آموزش و پرورش در آن قرار دارد.
اين عرصه به خيابان اکباتان (معروف به درب مسعوديه) از شمال (شمال غربي)، خيابان ملت (ظلالسلطان، پستخانه) از غرب، بناهاي ايجاد شده در عرصه حياط و اندرون در شرق و بناهاي ايجاده شده در اراضي باغ وقفي در جنوب محدود ميشود./118
انتهای پیام/