جلاليپور ادامه داد: سياستگذاري، برنامه ريزي و اجرا اين سه حوزه را شامل ميشود.
وي با اشاره به اينکه رويکردهاي حمايتي سازمان توسعه و تجارت براي بخش صنايعدستي در چند بخش تقسيم ميشود، اظهار داشت: بالاترين ميزان مشوقهاي صادراتي با نرخ پنج دصد به بخش صنايعدستي کشور اختصاص يافته است.
مدير کل دفتر کالا و خدمات اضافه کرد: در بخش اعزام هيأتهاي تجاري نيز بيش از 80 گروه سالانه از سوي سازمان توسعه و تجارت اعزام ميشوند که بخش صنايعدستي نيز ميتواند به آنها متصل شود.
جلاليپور تصريح کرد: مجموعه نمايشگاهها با موضوعات مختلف نيز جزء برنامههاي سازمان توسعه و تجارت است که بعضي از آنها که در بازارهاي هدف برگزار ميشود از درصد يارانهاي بالايي برخوردارند.
اين مقام مسئول افزود: در بخش همايشهاي آموزشي نيز سازمان توسعه و تجارت تا سقف 100 درصد يارانه پرداخت ميکند.
به گفته وي مراکز تجاري سازمان توسعه و تجارت اکنون در سه کشور مستقر است که آمادگي همکاري در مناسبت تجاري بخش صنايعدستي را نيز دارند.
مدير کل دفتر کالا و خدمات سازمان توسعه و تجارت با بيان اينکه آنچه در حوزه صنايعدستي اهميت دارد تجمعگرايي تحت عنوان خوشههاي صادراتي است، گفت: به طور قطع با گسترش خوشههاي صادراتي صنايعدستي ميزان تسهيلات و يارانهها افزايش مييابد.
جلاليپور در ادامه بيان داشت: يکي از مهمترين موضوعات مورد توجه احياء شوراي عالي توسعه صادراتي است که صنايعدستي ميتواند در اين شورا نقش تازهاي ايفاء کند.
وي اظهار داشت: با همکاري معاونت صنايعدستي به زودي برنامههاي کوتاهمدتي تدوين ميشود که فصل مشترک فعاليتهاي هر دو حوزه است.
مدير کل دفتر کالا و خدمات اين سازمان تأکيد کرد: پيش از هر موضوعي صنايعدستي نيازمند يک استاندارد سازي مناسب است تا سياستهاي تازه براساس آن تدوين شود.
/111
انتهای پیام/