وي با اشاره به فعاليت بيش از 5هزار و 600 کارگاه منبت در اين استان اظهار داشت: به نظر ميرسد به منظور حضور موفقتر اين توليدات و هنرمندان آنها در عرصههاي جهاني بايد تسهيلات حمل و نقل و جابهجايي در نظر گرفته شود.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان ادامه داد: اين در حالي است که هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در انواع رشتهها به تسهيلات زود بازده و البته ارزانقيمت نياز دارند.
بيات افزود: همچنين ايجاد امنيت سرمايهگذاري در محيطهاي مختلف توليد صنايعدستي يکي ديگر از موضوعاتي است که حرکت در راستاي آن امروز به خوبي اثبات ميشود.
اين مقام مسئول اضافه کرد: نبود بستهبندي مناسب محصولات در فرم کلي نيز در سالهاي اخير آسيبهاي جدي را به بدنه فروش اين توليدات وارد کرده که اميدواريم با حمايتهاي آتي در راستاي ايجاد کارگاههاي بستهبندي گام برداشته شود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان در ادامه به جايگاه مناسب صنايعدستي در ابعاد فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي اشاره کرد و بيان د اشت: جايگاه صنايعدستي در ايجاد اشتغال، کاهش آسيبهاي اجتماعي و رشد توليد ناخالص ملي بر هيچکس پوشيده نيست.
بيات تأکيد کرد: با توجه به نقش و جايگاه صنايعدستي، اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان برنامههاي کلي را با هدف حمايت مورد توجه قرار داده است.
وي خاطر نشان کرد: احياي صنايعدستي منسوخ و فراموش شده در کنار ترويج و توسعه فرهنگ صنايعدستي از جمله برنامههاي حمايتي خواهد بود.
اسدالله بيات در پايان گفت: صنايعدستي قابليت ايجاد درآمدزايي بالا، رشد صادرات غير نفتي و همچنين ارائه راهکارهاي تازه براي سرمايهگذاري را نيز دارد.
/111
انتهای پیام/