وي با بيان اينکه راهاندازي ويترينهاي صنايعدستي با هدف ترويج و معرفي رشتههاي مختلف يکي از موضوعات مورد توجه است، گفت: بر همين اساس طي 6 ماهه نخست امسال 36 ويترين در فصلهاي مختلف نصب شد.
سرپرست اين اداره کل تصريح کرد: استقرار اين تعداد ويترينهاي صنايعدستي در هشت استان کشور جزء برنامههاي تدريجي اين اداره کل قرار دارد.
توحدي افزود: همچنين در شش ماهه گذشته سه موزه مجازي صنايعدستي در استانهاي آذربايجان شرقي، قم و مازندران ايجاد شده است.
وي ادامه داد: اين در حالي است که مجموعه موزههاي مجازي تا به حال 11 مورد در 10 استان کشور اعلام شده که نشان از حضور کمرنگ صنايعدستي در فضاي مجازي است.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه ساخت و طراحي نمادهاي صنايعدستي نيز در شش ماهه گذشته چون سالهاي پيش مورد توجه بوده، گفت: 5 نماد صنايعدستي توسط استانهاي خوزستان، زنجان، چهار محال و بختياري و همدان طراحي و ساخته شده است.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت بيان داشت: استانهاي بوشهر، خراسان شمالي، گيلان، خراسان رضوي نسبت به چاپ 8 تمبر صنايعدستي اقدام کردهاند.
توحدي ادامه داد: در سال جاري همچنين با توجه به برنامهريزيهاي مدون 12 همايش و جشنواره به ميزباني استانهاي مختلف کشور برگزار شده است.
وي تأکيد کرد: توليد 45 عنوان ف کوتاه و بلند صنايعدستي به منظور معرفي و حفظ رشتههاي صنايعدستي، ترويج و افزايش آگاهي عمومي نيز در کنار پيگيري شرکت استانها در 128 برنامه تلويزيوني و راديويي با هدف ترويج در سالجاري اجرايي شده است.
به گفته سرپرست اداره کل توسعه و ترويج تهيه و تدوين طرح و تأسيس کانونهاي دانشجويي ترويج صنايعدستي، تعامل با سازمانهاي آموزش و پرورش استثنايي، بهزيستي و دفتر آمارهاي جمعيت، نيروي کار و سرشماري مرکز آمار ايران در حوزه برنامههاي توسعهاي اين اداره کل تعريف شد.
ويدا توحدي در ادامه گفت: انعقاد تفاهمنامه با مرکز امور زنان و خانواده رياست جمهوري، سازمان امور عشايري، معاونت فرهنگي اجتماعي سازمان بسيج مستضعفين، سازمان آموزش و پرورش استثنايي و سازمان مناطق آزاد راهکارهاي تازهاي را در سالجاري پيش روي بخش صنايعدستي قرار داده است./111
انتهای پیام/