وي با بيان اينکه با رشد هپاتيت هاي ناشي از کبد چرب در شرايط کنوني شاهد سير کاهنده انواع هپاتيت هاي ويروسي نسبت به 18 سال پيش هستيم، گفت: ورود واکسن هپاتيت B به برنامه واکسيناسيون کشوري و واکسينه شدن نوزادان و افراد پرخطر عليه اين بيماري، آموزش همگاني از طريق رسانه ها براي آشنايي و دوري از عوامل خطر ميزان بروز هپاتيت B,C را در سال هاي اخير کاهش داده است.
رييس سومين کنگره بين المللي هپاتيت تهران عمده ترين راه انتقال هپاتيت C را پيش از اين اعتياد تزريقي عنوان کرد و افزود: اما هم اکنون با اجراي برنامه کاهش آسيب و درمان معتادان پرخطر راه انتقال هپاتيت از اعتياد تزريقي به انتقال جنسي تغيير کرده است.
علويان با بيان اينکه در گذشته سربازخانه ها و زندان ها، محلي براي استفاده از سرسوزن مشترک و کانوني براي انتشار هپاتيت C به شمار مي رفت، گفت: هپاتيت به معناي التهاب سلول هاي کبدي است که عوامل متعدد ويروسي نظير (E,D,C,B,A) و عوامل غيرويروسي نظير کبد چرب، مصرف الکلي و چاقي آن را سبب مي شود، اما متاسفانه هم اکنون شاهد شيوع هپاتيت هاي غيرويروسي براثر کبد چرب ناشي از چاقي و ديابت در کشور هستيم.
سومين کنگره بين المللي هپاتيت تهران با همکاري مرکز تحقيقات بيماري هاي گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکي بقيه الله اعظم(عج)، دانشگاه علوم پزشکي شيراز و دانشگاه تورينو ايتاليا با حضور سخنرانان برجسته و شرکت کنندگان خارجي به مدت سه روز از 14 تا 16 مهر ماه 89 در تالار امام علي(ع) دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و سپس به مدت يک روز(17 مهر ماه 89) با موضوع سرطان و پيوند کبد در تالار سينا و صدرا دانشگاه علوم پزشکي شيراز برگزار مي شود. علاقه مندان به شرکت در اين کنگره مي توانند با مراجعه به وب سايت www.THC3.ir نسبت به ثبت نام اينترنتي اقدام کنند./122
انتهای پیام/