اختصاص تسهيلات بانک کشاورزي به 200 هزار صنعتگر صنايع‌دستي

آرش بهادري در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: تعاملات تازه با بانک کشاورزي به پيش بيني تسهيلات براي 200 هزار صنعتگر صنايع‌دستي انجاميد.

وي تصريح کرد: بانک کشاورزي در قالب طرح ويژه حضرت زهرا(س) تسهيلات ويژه‌اي نيز براي فعالان بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در نظر گرفته است.

سرپرست اين اداره کل افزود: طرح ويژه حضرت زهرا(س) از سوي بانک کشاورزي تسهيلات خود را با اولويت اشتغالزايي براي زنان و دختران روستايي فعال در بخش صنايع‌دستي ارائه مي‌کند.

بهادري با بيان اينکه در تعامل با بانک کشاورزي تلاش شد اين تسهيلات به سمت هنرمندان جوان صنايع‌دستي کشور جهت دهي شود، اظهار داشت: حمايت از هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي به ويژه جوانان هدف از اقدامات معاونت صنايع‌دستي در اين راستا بوده است.

وي اضافه کرد:‌ بانک کشاورزي براي هريک از فعالاني که از سوي معاونت صنايع‌دستي معرفي شود، تسهيلات يک ميليون توماني در نظر گرفته است.

اين مقام مسئول ادامه داد: با توجه به مجموع تسهيلاتي که در نظر گرفته شده، 200 هزار صنعتگر جوان از اين امکان بهره مند مي‌شوند.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد با تأکيد بر اينکه در حال حاضر نسبت به جمع آوري اطلاعات هنرمندان شهري و روستايي صنايع‌دستي اقدام کرده‌ايم، گفت:‌ تفکيک هنرمندان و صنعتگران روستايي و شهري در سطح استان‌هاي مختلف زمانبر است و ما در مرحله مقدماتي هستيم.

آرش بهادري در ادامه بيان داشت: در گام اول اين طرح‌ها بايد در راستاي تأمين مواد اوليه و تجهيزات کارگاهي باشد ضمن اينکه طرحي که با هدف برگزاري دوره‌هاي آموزشي باشد نيز مي‌تواند از اين تسهيلات بهره مند شود.

وي خاطرنشان کرد:‌ راه اندازي کارگاه‌هاي توليدي، برنامه‌هاي ترويجي صنايع‌دستي و ايجاد بنگاه‌هاي بازرگاني از ديگر طرح‌هايي است که امکان بهره مندي از تسهيلات طرح ويژه حضرت زهرا(س) را دارد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389070638