بازديد دانشجويان دانشگاه‌هاي دامغان از آثار تاريخي

معصومه داوديان با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(CHTN) گفت:بيش از يکصد نفر از دانشجويان دانشگاه‌هاي دامغان از بناهاي تاريخي اين شهرستان از جمله مسجد تاريخانه، مجموعه چشمه علي، بازار و مسجد جامع دامغان و .... بازديد کردند.

وي در جمع دانشجويان دامغان آشنايي دانشجويان غير بومي با آثار تاريخي دامغان را در معرفي هر چه بيشتر اين شهرستان در سطح کشور موثر دانست و گفت: دانشجويان سفيران گردشگري ميراث فرهنگي هستند.

اين مقام مسئول،دامغان را داراي پيشينه تاريخي قابل توجه دانست و گفت: وجود تپه هاي تاريخي متعلق به دوره پارتي، ساساني و پيش از تاريخ و آثار تاريخي متنوع نشان از اهميت و قدمت اين شهر تاريخي دارد.

وي با بيان اينکه دامغان در روزگار گذشته يکي از شهرهاي ايالت قومس بوده و مرکز اين ايالت نيز محسوب مي شده است، افزود: دامغان يکي از کهن ترين شهرهاي ايران است و بناي آن را به سه هزار و 500 تا چهار هزار سال قبل از ميلاد مسيح نسبت مي دهند.

سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري دامغان گفت:تپه حصار، مسجد تاريخانه، چشمه علي، برج چهل دختر، برج طغرل، مقبره پير علمدار و مسجد جامع دامغان از جمله آثار تاريخي مهم اين شهرستان محسوب مي شوند .

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389071051