احمد بالان اضافه کرد: با ابلاغ اين مصوبه دستگاههاي مجري هر يک وظيفهاي را بر عهده گرفتند تا اين روند سير طبيعي و صحيح خود را طي کند.
وي افزود: از ابلاغ آيين نامه اجرايي شاغلان شناسه دار و قاليبافان کشورمان ماهها گذشته است و توافقات معاونت صنايعدستي کشور با سازمان فني و حرفهاي به منظور فراهم کردن شرايط هنرمندان و صنعتگران به خوبي پيش رفته است.
مدير کل امور بازرگاني اين معاونت بيان داشت: همچنين در ابتداي راه تعاملاتي با سازمان تأمين اجتماعي کردهايم که ادامه همکاريها منوط به ابلاغ آيين نامه اجرايي شد.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه پس از گذشت ماهها چندي پيش سازمان تأمين اجتماعي اين آيين نامه را ابلاغ کرد، اظهار داشت: ابلاغ اين آيين نامه بيش از آنچه مقرر بود به طول انجاميد.
بالان تأکيد کرد: قرار بود پس از ابلاغ اين آيين نامه اجراي بيمه با سرعت پيگيري شود که متأسفانه موضوع تازهاي مانع از عملياتي شدن آن در نيمه نخست سال جاري شد.
وي در ادامه اظهار داشت: ادارات تأمين اجتماعي استانها در انتظار طراحي يک نرم افزار مخصوص اجراي بيمه شاغلان شناسه دار صنايعدستي و قاليبافان هستند.
مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايعدستي تصريح کرد: طراحي اين نرم افزار به يک شرکت خصوصي واگذار شده که به نظر ميرسد عجلهاي در اتمام طراحي آن وجود ندارد.
احمد بالان خاطرنشان کرد: معاونتهاي صنايعدستي استاني با همکاري ادارات کل فني و حرفهاي تمامي مراحلي که مربوط بيه هنرمندان و صنعتگران بود را با موفقيت پشت سر گذاشتهاند و همچنان در انتظار آماده شدن اين نرم افزار هستند.
وي گفت: اين در حالي است که اعتبار بيمه 200 هزار هنرمند شناسه دار صنايعدستي و قاليباف کشورمان در رديف اعتبارات وزارت رفاه و تأمين اجتماعي تعريف شده است.
111/
انتهای پیام/