عليرضا مقيمي با اشاره به نمايش اين اثر از 19 مهر ماه تا ميلاد امام رضا (ع)، بيان داشت: نسخه خطي دعاي صباح حضرت علي (ع) به خط نسخ خفي و به صورت رنگه نويسي و تذهيب شده با نقش هاي خفايي ترنج و نيم ترنج است.
وي \"ام سلمه\" را يکي از دختران فتحعلي شاه قاجار از خوشنويسان و شاعران قرن سيزده و چهارده هجري قمري معروف به \"گلين خانم\" معرفي کرد که در حديقهالشعراء نيز از او به عنوان \"عصمت قاجار\" نام برده شده است.
مقيمي با بيان اينکه ام سلمه هنر خوشنويسي را از استاداني چون آقا زينالعابدين اصفهاني و حاج علي آقا فرزند محمدعلي خان نظمالدوله فراگرفت، گفت: او علاوه بر خوشنويسي در هنر تذهيب نيز دستي داشت و به عنوان يکي از زنان مطلع و نسبتاً فهيم دربار پاسخگوي سؤالات و راهنماييهاي شاهزادگان بود.
اين مقام مسوول از جمله نوشتههاي او به يک جلد قرآن به خط نسخ مربوط به 1302هـجري قمري و مجموعه نفيسي از ادعيه و آيات قرآن مجيد اشاره کرد و بيان داشت: او همانند بسياري از شاهزادگان قاجار طبع شعر نيز داشت.
گفتني است: علاقه مندان و دوستداران تاريخ و هنر براي بازديد از اين نمايشگاه مي توانند از تاريخ 19 تا 27 مهرماه از ساعت 9 تا 17 به کاخ صاحبقرانيه مجموعه فرهنگي-تاريخي نياوران واقع در ميدان شهيد باهنر (نياوران) مراجعه کنند./119
انتهای پیام/