حميدرضا قاسمي افزود: به منظور معرفي فعاليت ها و ساختار کاري هنرهاي سنتي و صنايع دستي جلسه اي در تاريخ 25 مهر ماه 89 در محل فرمانداري آبيک با حضور دهياران و اعضاي شوراي اسلامي و بخشدار بخش مرکزي شهرستان برگزار شد.
وي تصريح کرد: در اين جلسه ضمن بيان فعاليت هاي انجام شده در طول سه سال فعاليت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در شهرستان فعاليت هاي صورت گرفته در روستا ها به اطلاع حاضرين در جلسه نيز رسانده شد.
قاسمي اضافه کرد: مواردي چون مستندنگاري رشته هاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي بومي منطقه ، موارد آموزشي در روستاها ، انتخاب صنعتگر برتر در کشور و دريافت جايزه گنجينه هنرهاي سنتي ايران از روستاي زرجه بستان (خانم گل گيس حبيبي)و شناسايي برخي از رشته هاي بومي و تلاش در حفظ و برگزاري کلاسهاي آموزشي براي آنها چون چلک بافي و چادر شب بافي از اهم موارد بيان شده بود .
وي اضافه کرد: همچنين اعلام شد که هنرهاي سنتي و صنايع دستي شهرستان آمادگي برگزاري کلاس در روستاها را دارد و ميتواند براساس ضوابط اعلامي براي تجهيز برخي خانه هاي روستايي به منظور خانه هاي ترويج روستايي اين خانه ها را تجهيز کند.
قاسمي خاطرنشان کرد: همچنين به تسهيلات ويژ هاي که در قالب مهر امام رضا (ع) ، اشتغال زايي و حضرت فاطمه (س)به صنعتگران روستايي تعلق مي گيرد نيز تاکيد شد.
وي اظهارداشت : در ادامه نيز بخشدار مرکزي شهرستان به پتانسيل موجود رشته هاي صنايع دستي در روستا ها اشاره کرد و اعلام داشت که مي تواند زمينه مناسبي براي اشتغال در روستاها باشد.
در پايان جلسه نيز برخي از اعضاء حاضر در جلسه از مرکز آموزش آبيک و کارگاه هاي موجود در اين مرکز ديدن کردند.
/104
انتهای پیام/