صنايع‌دستي استقلال اقتصادي زنان را به ارمغان مي‌آورد

هنرمند فعال در رشته پارچه بافي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: زناني که شاغل نيستند با فعاليت در يکي از رشته‌هاي صنايع دستي ضمن پر کردن اوقات فراغت مي توانند، کسب درآمد کنند.

سارا آقا محمدي با اشاره به اينکه آموزش صنايع‌دستي از طريق استاد شاگردي بهترين شيوه آموزش است، افزود: من اين هنر را از مادرم فرا گرفتم.

وي با بيان اينکه اين هنر نسل به نسل از اجداد به او رسيده، ادامه داد: از وضعيت اين هنر در آينده اطلاعي ندارم ولي من اجازه فراموشي هنر پارچه بافي نمي‌دهم.

به گفته اين هنرمند نخ‌هاي موجود در بازار از کيفيت خوبي برخوردار است و همين موضوع ميزان فروش توليداتمان را بالا برده است.

آقامحمدي کاربردهاي نساجي سنتي را در استان خراسان شمالي بي شمار دانست و اضافه کرد: از نساجي سنتي اين استان در بافت انواع پارچه، حوله، چادر شب و شال کمر استفاد مي‌شود.

اين صنعتگر خراسان شمالي را از استان‌هاي فعال در توليد پارچه‌هاي سنتي دانست و يادآور شد: بخش عمده‌اي از توليداتم در اين استان و قسمتي از پارچه‌ها را در خراسان رضوي به فروش مي‌رسانم.

وي در پايان خاطر نشان کرد: توليد زنده در نمايشگاه‌هاي صنايع دستي اعتماد بازديدکنندگان را از اينکه محصولات سنتي است، جلب مي‌کند.

112/


انتهای پیام/

کد خبر 1389072854