وي تصريح کرد: نقش آوه در تاريخ اسلام بسيار پر رنگ است، به طوري که بيش از 50 عالم برجسته و مجتهد از اين حيطه برخاستهاند، از اين رو اين شهر نقش مهمي در تاريخ اسلام و تشيع به خود اختصاص داده است.
گلستانيفر تصريح کرد: آوه در بخش کشاورزي استعداد فراواني دارد که خوشبختانه با تلاش و فعاليت مسئولان و مردم، مجموعه شبکه گلخانهاي در اين روستا ايجاد شده که آوه را به قطب بزرگ گلخانهاي در کشور تبديل کرده است، اين مجموعه ميتواند محلي جهت توسعه اقتصادي و اجتماعي آوه باشد.
وي افزود: از سوي ديگر وجود بناهاي تاريخي با قدمت چندين هزار سال ميتواند اين منطقه را از نظر فرهنگي و تاريخي به عنوان منطقه ويژه معرفي کند.
گلستانيفر گفت: تبديل اين منطقه به شهر در دستور کار و بررسي کارشناسان قرار دارد که با کمک و همت مردم آوه بايد آن را جهت رسيدن به شاخصههاي شهر شدن، نزديک کرد.
وي در ادامه تصريح کرد: آوه سابقه تاريخي بالايي دارد و از تمدني چند هزار ساله برخوردار است و از همين جا اعلام ميکنم اين آمادگي را داريم تا در سال آينده اين همايش را در سطح استاني و سپس در سطح ملي برگزار کنيم.
در ادامه اين همايش، مجيدي، بخشدار بخش مرکزي ساوه نيز اظهار داشت: اميدواريم با توجه به توانمنديهاي موجود در آوه، اين روستا به شهر تبديل شود، چرا که آوه با سابقه تاريخي هفت هزار ساله داراي ويژگيهاي منحصر به فردي است و اميدواريم اين همايش در سالهاي آتي با جديت و کيفيت بهتري برگزار شود.
در پايان اين همايش از نمايشگاه صنايعدستي آوه که هنرجويان رشتههاي قلم زني، تراش شيشه، معرق، منبت، گليم، سفالگري و مينياتور و پخت غذاهاي سنتي منطقه، کارهاي خود را به نمايش گذاشته بودند، توسط مسئولان استاني بازديد شد.
/115
انتهای پیام/