قضاوت داوران ايراني در مسابقات مهر اصالت ساير مناطق جهان

جونکو تانيگوچي در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(CHTN)، در اين باره اظهار داشت:‌ حضور داوراني از يونسکو به منظور بررسي و ارزيابي آثار هنرمندان ايراني به پيشنهاد اوليه معاون صنايع‌دستي ايران صورت گرفت.

وي اضافه کرد: پيشنهاد معاون صنايع‌دستي کشور در اين زمينه از طرف يونسکو مورد بررسي قرار گرفت.

نماينده منطقه‌اي يونسکو در ايران افزود: به دليل مشکلاتي که براي انتقال آثار بي شمار صنايع‌دستي ايران به قزاقستان وجود داشت، اين پيشنهاد پذيرفته شد.

تانيگوچي با بيان اينکه معاونت صنايع‌دستي پيشنهاد برگزاري مجموع داوري‌هاي مهر اصالت در ايران را مطرح کرد، گفت: اما به اين دليل که دور قبلي داوري‌ها در ايران برگزار شد، امسال قزاقستان به ميزباني آثار کشورهاي آسياي ميانه مي‌رود.

وي تأکيد کرد: انتقال آثار ايران با حجم عمده‌اي که داشت با مشکلات گمرکي برخورد کرده و به طور تقريبي امکان پذير نبود.

رئيس برنامه‌هاي فرهنگي دفتر منطقه‌اي يونسکو ادامه داد: آثار برتر هنرمندان ايران در اصفهان داوري شده و تکليف اعطاي نشان برتري و کيفيت به آن‌ها مشخص مي‌شود.

تانيگوچي در پاسخ به اينکه آيا امکان حضور داوراني از ايران در داوري‌هاي مهر اصالت يونسکو وجود دارد، بيان داشت: کارشناسان ايران در گام اول بايد آموزش‌هاي مناسب و لازم در اين بخش را ببينند.

اين مقام مسئول با بيان اينکه داوران ايراني نمي‌توانند در داوري‌هاي منطقه آسياي ميانه حضور داشته باشند، گفت: با برگزاري دوره‌هاي آموزشي و ارائه مهارت‌هاي لازم، امکان حضور آن‌ها را در داوري‌هاي مهر اصالت ساير نقاط جهان فراهم مي‌کنيم.

جونکو تانيگوچي در ادامه اظهار داشت: يونسکو با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ايران برنامه‌هايي را در راستاي رسيدن به اين هدف مهم با ارائه طرح داوري ملي اجرايي مي‌کند.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389080232