وي سفر را امروزه يکي از مهمترين مطالبات خانواده بيان کرد که به سبد هزينه خانواده راه يافته است ضمن اينکه فرهنگ سازي، مناسب سازي تعرفهها، کيفيت خدمات و ايجاد رضايتمندي خانوادهها را به منظور ماندگاري مسافر و گردشگر و کاهش معضل چادر خوابي را از ضروريات دانست.
محمد پور آموزش برخورد و تعامل مطلوب با مسافران و گردشگران، مشتري مداري و نحوه بهره گيري از هنر بازاريابي و تبليغات را از عوامل رونق بازار، واحدهاي پذيرايي بين راهي و ديگر تأسيسات گردشگري اين استان برشمرد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري نيز به عنوان سخنران بعدي نشست، تشکلها و جوامع وابسته به گردشگري را بازوان قوي و هميشه همراه صنعت گردشگري اين استان توصيف کرد.
حسين باقري از فعاليت 300 واحد پذيرايي بين راهي مجاز در استان مازندران خبر داد و بيان داشت: همچنين 300 واحد غيرمجاز ديگر نيز در جادههاي استان با رشدي قارچ گونه پديد آمدهاند.
وي با بيان اينکه موضوع پديدآمدن واحدهاي غيرمجاز در کارگروه ميراث فرهنگي استان مازندران مطرح و مصوب شد، افزود: نهادهاي ارائه خدمات چون آب و برق، ادارات کل راه و ترابري، محيط زيست، منابع طبيعي، بهداشت و نيروي انتظامي بايد از ادامه فعاليت غيرمجاز اين واحدها جلوگيري کنند.
باقري تشکلهاي پذيرايي بين راهي اين استان را در چهار محور ارتباطي استان چون جهان مورا، هراز، کناره و کندوان تعريف کرد و خواستار توجه اين تشکلها به جايگاه حقوقي و نظارتي واحدهاي تحت پوشش شد.
صادقي دبير اتحاديه جوامع پذيرايي بين راهي کشور نيز در اين نشست، جوامع پذيرايي بين راهي مازندران را شاخص و الگو در کشور دانست و بر تشکيلاتي شدن اين جوامع در قالب انجمن صنفي تأکيد کرد.
/119
انتهای پیام/