راهکار رونق صنايع دستي،کاربردي کردن است

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان،سيامک کارگران با اشاره به اينکه صنايع دستي کشور در جايگاه واقعي خود در سطح جهاني قرار ندارد، افزود: هنرهاي دستي بايد با خارج شدن از حالت تزييني، در زندگي مردم امروز کاربرد داشته باشند.

اين هنرمند صنايع دستي استان سمنان که با ارائه آثار مشبک چوب در داوري مهر اصالت امسال شرکت کرده است، گفت: کاربردي بودن اثر يکي از لازمه‌هاي پذيرش در راهيابي به داوري مهر اصالت است و به همين دليل در اين دوره، جاي دستمال کاغذي مشبک را براي دريافت مهر اصالت ارائه کردم.

وي از جمله روش‌هاي به کار برده شده و مورد نياز براي کاربردي کردن صنايع دستي را انجام منبت روي مبل، استفاده از سراميک براي نماي روي شومينه ، سرويس حمام و سونا در منزل عنوان کرد.

کارگران با تاکيد بر آموزش هنرهاي دستي و سنتي به جوانان اظهار داشت: يکي از راه‌هاي گسترش صنايع دستي، افزايش تعداد کارگاه‌هاي آموزش صنايع دستي است.
تنها هنرمند رشته گره چيني در استان سمنان،راه‌اندازي نمايشگاه‌هاي دائمي صنايع دستي ايران در ساير کشورها را خواستار شد و افزود: صنايع دستي ايران نياز به بازارهاي دائمي براي عرضه و فروش دارد.

هنرمند صنايع دستي استان سمنان ابراز اميدواري کرد: صنايع دستي ايران جايگاه واقعي خود را در بين مردم ايران و سراسر دنيا پيدا کند.

لازم به ذکر است،چهار اثر صنايع دستي استان سمنان از سه هنرمند به مرحله نهايي داوري مهر اصالت يونسکو را يافته‌اند و اثر مشبک \"سيامک کارگران\" از جمله اين آثار است./117

انتهای پیام/

کد خبر 138908065