محمد نهاونديان افزود:در بخش گردشگري سلامت به دنبال اين هستيم که دو حوزه خدمات گردشگري و سلامت را در کنار يکديگر قرار دهيم چرا که ترکيب اين دو حوزه تأکيد ما بر جنبه مورد بررسي گردشگري سلامت را بيشتر ميکند.
وي با تأکيد بر لزوم توسعه گردشگري سلامت ميان کشورها به صورت تعامل چند جانبه گفت: کشورهايي که مشترکات فرهنگي دارند از مزيتهاي بهتري نسبت به ساير کشورها در تعامل براي توسعه گردشگري در حوزههاي مختلف به ويژه سلامت برخوردارند.
نهاونديان با بيان اينکه در گردشگري آنچه بايد مورد توجه قرار گيرد خدمات است، افزود: در اقتصاد امروز جهان بايد بدانيم از کل توليد ناخالص جهاني 3/64 درصد مربوط به بخش خدمات است و اين خود تأکيدي بر توجه به اين موضوع است.
وي يادآور شد:تراز کشورهاي به اصطلاح صنعتي در بخش خدمات به طور عمده مثبت است و متأسفانه شاهديم تراز خدمات در کشورهاي در حال توسعه به طور غالب منفي است.
رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران متذکر شد: حوزه گردشگري سلامت از جنبه استراتژيک براي کشورهاي اسلامي حائز اهميت است و آنچه بايد مورد توجه قرار گيرد اينکه بدانيم در اين رابطه استراتژيک ميخواهيم منفعل بمانيم و يا اينکه ظرفيتهاي موجود از طريق تعامل کشورها در کنار يکديگر قرار دهيم تا همگان از آن استفاده کنند.
وي خاطر نشان کرد: تمامي 57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامي و فعال در حوزه گردشگري سلامت بايد طوري در کنار يکديگر قرار بگيرند تا بتوانند خدمات خود را به نحو مطلوب در اختيار گردشگران قرار دهند.
/115
انتهای پیام/