پرين ديزي با بيان اينکه نميتوانيم بدون داشتن خدمات بهداشتي درماني قابل دسترس به اهداف مورد نظر خود در حوزه گردشگري سلامت دست يابيم، خاطرنشان کرد: در اين زمينه نگاه کشورها به اين حوزه بسيار مهم است تا بتوانيم مسير خود را براي توسعه اين شاخه از گردشگري پيدا کنيم.
وي افزود: هماکنون وضعيت درماني در کشورهاي مختلف متفاوت است به طوري که در برخي کشورها اين خدمات ضعيف ارائه ميشود اما در کشورهاي ديگر سطح خدمات بالا است ولي با چالشها و بحرانهايي نيز روبرو است.
رئيس انجمن گردشگري سلامت گفت: امروزه نوعي شکاف ميان عرضه و تقاضاي گردشگري و خدمات سلامت ميان کشورها وجود دارد که بايد در راستاي رفع اين مشکل اقدام کنيم.
ديزي ادامه داد:در اين راستا بايد به اين مهم توجه داشته باشيم که هزينه تنها عامل تأثيرگذار در رشد گردشگري سلامت نيست بلکه عوامل مختلف ديگري همچون سطح خدمات بهداشتي درماني نيز در اين حوزه تأثيرگذار است.
وي با بيان اينکه گردشگري سلامت بايد ميان کشورهاي اسلامي جاي خود را پيدا کند بر لزوم توسعه اين شاخه از گردشگري به صورت مشترک ميان کشورهاي اسلامي تأکيد کرد و يادآور شد: کشورهاي اسلامي از خدمات بهداشتي _درماني خوبي برخوردارند و به کيفيت خدمات نيز در اين کشورها بايد توجه شود.
اين مقام مسئول در انجمن جهاني گردشگري سلامت اظهار داشت: تعداد افرادي که با اهداف درماني به کشورهاي اسلامي سفر ميکنند بيشتر از ساير افرادي است که با اين هدف به ديگر کشورها سفر دارند.
وي با بيان اينکه لازم است توجه خاصي به ظرفيتهاي گردشگري کشورهاي اسلامي داشته باشيم، خاطر نشان کرد: کشورهاي اسلامي توانستهاند آن طور که شايسته است خود را در اين حوزه نشان دهند و لازم است براي تعامل بيشتر در اين مسير نوعي نگاه راهبردي به اين حوزه داشته باشيم.
وي يادآور شد: از سوي ديگر کيفيت خدمات بهداشتي و درماني در اين حوزه بسيار تأثيرگذار است و کشورهاي اسلامي بايد تلاش کنند به منظور جذب هر چه بيشتر گردشگر در اين حوزه سطح خدمات بهداشتي- درماني خود را افزايش دهند. /115
انتهای پیام/