تاسيس دبيرخانه دائمي گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي

گزارش ميراث آريا(CHTN) نخستين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي عصر چهارشنبه 12 آبان ماه با صدور بيانيه اي به کار خود پايان داد.

نخستين کنفرانس و نمايشگاه بين‌المللي گردشگري سلامت از 2 الي 4 نوامبر 2010 برابر 11 الي 13 آبان ماه 1389 براي مقابله با چالش‌ها و بهره‌گيري از فرصت‌هاي پيش روي گردشگري سلامت و بهبود جريان گردشگران سلامت در کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي در مشهد مقدس توسط اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، بيمارستان رضوي مشهد، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي، سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري، سازمان نظام پزشکي جمهوري اسلامي ايران و همکاري اتاق بازرگاني و صنعت اسلامي، بانک توسعه اسلامي، سازمان کنفرانس اسلامي و مشارکت دست اندرکاران و کارشناسان گردشگري سلامت برگزار و مقرر شد دبيرخانه دائمي گردشگري سلامت در جهت توسعه گردشگري سلامت در کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي در تهران ايجاد شود.

طي 2 روز کنفرانس و نمايشگاه با شرکت حدود 300 نفر از تجار، اساتيد و کارشناساني از سازمان‌هاي بين‌المللي و اتاق هاي بازرگاني کشورهاي عضو، مقالاتي درباره جنبه‌هاي مختلف گردشگري سلامت در راستاي طرح عمل 10 ساله سازمان کنفرانس اسلامي مصوب سومين نشست فوق‌العاده کنفرانس اسلامي در مکه مکرمه براي پاسخگويي به نياز جهان اسلام در قرن 21 و شناسايي راه‌ها و لوازم گسترش گردشگري سلامت در کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي با روحيه‌اي تازه و بر اساس همبستگي اسلامي ارايه شد.

در اين کنفرانس مصوب شد «موسسه تحقيقات گردشگري سلامت» با حمايت فني و مالي موسساتي نظير زيرمجموعه‌هاي سازمان کنفرانس اسلامي و بانک توسعه اسلامي تاسيس شود.

همچنين مصوب شد استانداردهاي هماهنگ در گردشگري سلامت کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي ايجاد شود و مجتمع‌هاي منتخب پزشکي، درماني در کشورهاي اسلامي سازماني را براي سرمايه‌گذاري در صنايع مرتبط با گردشگري سلامت در سطح جهاني تشکيل دهند.

بر اساس اعلام بيانيه پاياني بانک توسعه اسلامي آمادگي خود را براي مشارکت در طرح‌هاي تحقيقاتي و گسترش فعاليت‌هاي کشورهاي اسلامي در زمينه کالاها و خدمات مرتبط با گردشگري سلامت اعلام کرد و مصوب شد شرکت‌هاي کوچک و متوسط و کارآفرينان فعال در صنعت گردشگري سلامت از طريق شبکه‌اي در کشورهاي اسلامي و با همکاري اتاق‌هاي بازرگاني و موسسات علمي و تحقيقاتي اين کشورها به يکديگر متصل شوند.

تاسيس شرکت مادر تخصصي گردشگري سلامت براي ايجاد هم افزايي در منابع گردشگري سلامت در تمامي کشورهاي اسلامي با همکاري انجمن‌ها و شوراهاي ذيربط پزشکي و همچنين مقامات مربوطه در کشورهاي اسلامي از ديگر مصوبات اين کنفرانس بود.

شرکت کنندگان در نخستين کنفرانس و نمايشگاه بين المللي گردشگري سلامت حمايت خود را از مراکز تندرستي در کشورهاي اسلامي در زمينه‌هايي همچون آب درماني و طب سنتي که داراي منابع غني در کشورهاي عضو است با همکاري مقامات و سازمان‌هاي دخيل در امر گردشگري و سلامت و همچنين سرمايه‌گذاران و کارآفرينان اين کشورها اعلام کردند.

علاوه بر اين شرکت کنندگان از بانک توسعه اسلامي، اتاق بازرگاني و صنعت اسلامي و موسسات تابعه از جمله مرکز تحقيقات و اطلاع رساني اتاق بازرگاني و صنعت اسلامي و ساير موسسات وابسته به سازمان کنفرانس اسلامي خواستند حداکثر تلاش خود را در گسترش گردشگري سلامت در زمينه‌هاي راهکارهاي بازاريابي در گردشگري سلامت، تهيه گزارش تحليلي فرصت‌ها، چالش‌ها، مزايا و معايب گردشگري سلامت در کشورهاي اسلامي و مطالعه راهکارها و چگونگي برون سپاري در خدمات بهداشتي کشورهاي اسلامي به عمل آورند.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389081261