به گفته وي، تفاوت ها و علايق قومي که حاصل گوناگوني فرهنگي و اجتماعي ايران است در چنين جشنوارههايي بيش از پيش خود را نشان ميدهد که همين امر بر اهميت آن مي افزايد.
فعالي هم چنين خاطرنشان کرد: با توجه به برپايي موفق جشنواره فرهنگ اقوام ايران زمين در سالهاي پيش و استقبال گسترده مردم و مسوولين از اين جشنواره، امسال نيز اين جشنواره بر پا خواهد شد.
به گفته وي، با توجه به زيباييهاي فصل پاييز و زيباييهاي خاص اين فصل در استان گلستان، اقدام به برپايي اين جشنواره در آبان ماه شده است.
رييس ستاد برگزاري چهارمين جشنواره فرهنگ اقوام ايران زمين اضافه کرد: در اين دوره سفراي کشورهاي ترکيه، افغانستان، آذربايجان، تاجيکستان، قزاقستان، ترکمنستان، آلمان و... حضور خواهند داشت.
وي در ادامه با اشاره به بخش هاي مختلف اين جشنواره خاطرنشان کرد: اين جشنواره شامل نمايشگاه صنايع دستي و جاذبه هاي گردشگري، معرفي و نمايش آداب و سنن و شيوه هاي زندگي اقوام، مراسم آييني و موسيقي اقوام و برنامه هاي تورگرداني است .
فعالي گفت: در بخش موسيقي و آيين هاي محلي اقوام ايراني نيز گروه هايي از استانهاي گيلان ، مازندران ، لرستان ، کردستان ، سيستان و بلوچستان ، خراسان شمالي ، آذربايجان شرقي و نيز اقوام کتولي، ترکمني و محلي استان به صورت زنده اجراي برنامه دارند.
وي تصريح کرد: از ديگر محورهاي چهارمين جشنواره فرهنگ اقوام ايرانزمين، معرفي و نمايش صنايع دستي است که در اين دوره تمام استان هاي کشور حضور دارند.
وي افزود: برگزاري نمايشگاه جاذبههاي گردشگري استانها از ديگر محورهاي اين جشنواره است که استان هاي گيلان ، مازندران ، ايلام ، اردبيل ، آذربايجان شرقي ، چهارمحال و بختياري ، زنجان ، سمنان و خوزستان به معرفي جاذبههاي گردشگري خود مي پردازند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان در پايان يادآور شد: در چهارمين جشنواره فرهنگ اقوام ايرانزمين، آداب و رسوم و ويژگيهاي فرهنگي اقوام گلستاني در قالب شش قوميت شامل قوم ترکمن، کتول، سيستاني، قزاق، قزلباش و محلي مازندراني نيز به نمايش گذاشته مي شود.
/104
انتهای پیام/