معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کرمانشاه با لزوم بکاربردن پيوند گذشته با حال، مواد اوليه مرغوب، استفاده نکردن از آلايندگيهاي زيست محيطي سازنده در توليد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اين شرايط در بيشتر توليدات صنايعدستي استان کرمانشاه وجود دارد.
وي با اشاره به دو اثر سالهاي قبل که مهر اصالت نشان و مرغوبيت گرفتند و يک اثر که لوح تقدير گرفت اظهار داشت: چهار اثر ديگر استان موفق به دريافت نشان موغوبيت و کيفيت بالا از جامعه جهاني يونسکو شدند که شامل موجبافي کار استاد عزيز سرداري،ساز سنتي کار استاد سعيد ذولنوري و دو اثر زيورآلات سنتي متعلق به استاد يداله محمدي بودند و خوشبختانه با توجه به تنوع کالاهاي صنايعدستي ساير استانها، استان کرمانشاه در کشور رتبه دوم نشان کيفيت و مرغوبيت از يونسکو را دريافت کرد.
سپهر با اشاره به انجام تبليغات بسيار از طريق سايتهاي روزنامهها و هفتهنامهها و ... بيان داشت: حتي با بسياري از هنرمندان ارتباط تلفني برقرار کرديم تا آثار خود را براي دريافت نشان مرغوبيت از يونسکو ارائه کنند.
به گفته اين مقام مسئول؛ با توجه به ذهن خلاق و پوياي هنرمندان استان اين روند بايد براي حفظ گذشته درخشان با شدت بيشتري ادامه يابد.
سپهر ادامه داد: خوشبختانه ارتباط خوبي بين ما و هنرمندان و بحثهاي تخصصي وجود دارد و ايجاد اين رابطه صميمي بين معاونت صنايعدستي و توليدکنندگان صنايعدستي استان باعث رونق و بهبود وضعيت توليدات شده است.
اين کارشناس به راه يافتن 18 اثر در بررسي استاني به مرحله کشوري و در مرحله کشوري انتخاب 16 اثر براي قضاوت يونسکو اشاره کرد که از بين آنها امسال نيز چهار اثر نشان مرغوبيت جامعه جهاني از يونسکو دريافت کردند.
وي با اشاره به داوران يونسکو از کشورهاي مالزي، ازبکستان و هند اظهار داشت: هر دو سال يکبار آثار جهان براي دريافت نشان مرغوبيت کالا بررسي ميشوند. /118
انتهای پیام/