آمار صادرات صنايع‌دستي کشور به واقعيت نزديک‌ مي‌شود

احمد بالان در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر بيان داشت: گمرک جمهوري اسلامي ايران در شش ماهه دوم سال 89 آمار صحيح‌تري از صادرات صنايع‌دستي کشور در اختيار اين معاونت قرار مي‌دهد.

وي اضافه کرد: به تازگي هفت گروه کالايي صنايع‌دستي در کتاب مقررات صادرات و واردات گمرک جمهوري اسلامي ايران به ثبت رسيده‌اند که آمار نيم سال دوم براساس آن‌ها اعلام مي‌شود.

مديرکل امور بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: اين هفت گروه کالايي شامل گروه‌ها و رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي است که در کتاب گمرک امکان ثبت آن‌ها به دست آمده است.

بالان با تأکيد بر اينکه پيش از اين صادرات صنايع‌دستي به شيوه ديگري محاسبه مي‌شد، گفت: در روش پيشين بخش مهمي از توليدات صنايع‌دستي که امکان صادرات به کشورهاي ديگر را به دست مي‌آوردند درآمار نهاي لحاظ نمي‌شدند.

اين مقام مسئول افزود: گروه‌هاي‌ کالايي که تأييد گمرک را گرفته‌اند همراه با زير مجموعه‌هاي آن‌ها در ارزيابي‌هاي جديد برآورد مي‌شوند.

وي بيان داشت: تعدادي از رشته‌ها هستند که هنوز در هيچ گروه کالايي قرار نگرفته‌اند و به صورت رشته‌ در کتاب گمرک ثبت شده‌‌اند.

مديرکل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي کشور در ادامه اظهار داشت: پارچه قلمکار، چوب و مشتقات آن، سفال و سراميک، شيشه‌هاي سنتي، مس و مشتقات آن، زيور آلات سنتي و گليم و زيلو گروه‌هاي جديد را شامل مي‌شوند.

احمد بالان با اشاره به اينکه پاپيه ماشه، تذهيب، تشعير و نگارگري در قالب همان رشته مورد محاسبه قرار مي‌گيرند، خاطرنشان کرد: معاونت صنايع‌دستي در تلاش براي بازبيني بر روي همه رشته‌هاي صنايع‌دستي و کدهاي تعرفه‌اي با همکاري سازمان توسعه و تجارت است.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389081738