وي علت نبود آمار مشخص از تعداد معتادان را ارائه نشدن پاسخ مناسب و صحيح مردم به طرحهاي آمارگيري شناسايي افراد معتاد دانست.
سرهنگ ”بيات“ افزود :اين در حالي است که تعداد معتادان در ساير کشورها به علت شفافيت موضوع مشخص است.
جانشين معاونت اجتماعي نيروي انتظامي آمار معتادان را در سطح کشور اعم از تفنني و مبتلا به مواد مخدر در حدود دو نفر اعلام کرد.
وي اضافه کرد: پراکنش اعتياد به مواد مخدر در تمام سطوح جامعه از لحاظ جنسيت ، مناطق سکونتگاهي و ميزان سواد وجود دارد.
\"بيات\" در ادامه پيرامون موفقيت نيروي انتظامي در برخورد با قاچاق مواد مخدر گفت: نيروي انتظامي خط مقدم مقابله با مواد مخدر از کشورهاي مبدأ تا ايران را بر عهده دارد و تا کنون در اين بخش موفقيهاي خوبي کشف کرده است.
اين مقام مسئول اضافه کرد: اگر نيروي انتظامي جمهوري اسلامي توان مقابله با اين پديده را نداشت به طور قطع امروز وضعيت کشور در اين زمينه بدتر از شرايط فعلي بود.
وي گفت: همين که توزيع مواد مخدر و ترانزيت آن به ايران از سوي قاچاقچيان مديريت مي شود و شيوه اين افراد از قاچاق فله اي به واردات در حجم پايين تغيير يافته است.
سرهنگ ”بيات“ ادامه داد: به رغم مديريتي که قاچاقچيان در ورود مواد مخدر به ايران دارند با تلاش نيروي انتظامي کشفيات در حال افزايش است.
وي گفت : ميزان کشت مواد مخدر طي امسال در افغانستان نسبت به گذشته افزايش زيادي داشت و مقصد اصلي ورود ترانزيت آن نيز کشور ايران است .
جانشين معاونت اجتماعي نيروي انتظامي دليل اصلي ورود مواد مخدر به ايران را قرار گيري کشورمان در مرز افغانستان و کشورهاي توليد کننده مواد مخدر و نيز نيت استکبار جهاني براي ضربه زدن به کشور عنوان کرد .
وي همچنين مهمترين مشکل در برخورد با قاچاقچيان مواد مخدر صنعتي را خلاء قانوني دانست و افزود : تدوين قانون برخورد با قاچاقچيان مواد مخدر در سطح کشور موجب مي شود تا نيروي انتظامي و دستگاه قضايي بهتر با اين پديده مبارزه کند.
بيات خاطرنشان ساخت: اين در حالي است که تا کنون به علت نبود قانون مشخص براي برخورد با قاچاقچيان مواد مخدر صنعتي ، آنها از دام مجازات رهايي مييافتند./122
انتهای پیام/