تدوين سند توسعه گردشگري جامع مازندران تا سال 90

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اسداله‌ محمدپور در نخستين نشست خبري با 50 نفر از خبرنگاران رسانه‌هاي جمعي به مناسبت هفته گردشگري، روز مازندران را ابتکار مازندران در پذيرش مکتب شيعه عنوان کرد.

وي به برقراري ارتباط خبرنگاران با چهار حوزه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي، گردشگري و سرمايه گذاري در اين اداره کل تأکيد کرد و تهيه سند توسعه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و توجه به مقوله‌‌‌هاي فرهنگي را از مهمترين اولويت‌هاي اين چهار حوزه برشمرد.

محمدپور تدوين سند توسعه گردشگري جامع در مازندران تا سال 90 را امري ضروري دانست و به عنوان متولي بخش گردشگري از حضور گردشگران در چادر خواب‌هاي پارک‌هاي مازندران اظهار مخالفت کرد.

وي حضور مسافران در چادرخواب‌هاي پارک‌هاي مازندران را با سفر ارزان قيمت و گردشگري متفاوت بيان کرد و گفت: ساماندهي مسافراني که در قالب چادرهاي مسافرتي از خدمات شهري استفاده مي‌کنند را مي‌توان با گرفتن ورودي تأمين کرد.

اين مقام مسئول تهيه سند توسعه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و طرح جامع گردشگري مازندران را موجب شناخت زواياي پنهان گردشگري، شناسايي، احياء و معرفي آن به گردشگران و سرمايه‌گذاران عنوان کرد و گفت: اين سياست‌ها به طور جدي در حال پيگيري هستند.

وي اضافه کرد: براي ورود سرمايه‌گذار به بخش گردشگري در مازندران نياز به اصلاح قوانيني است که با تصويب قانون جامع گردشگري اين مشکلات نيز حل مي‌شود.

محمدپور با اشاره به وجود دو هزار و 300 اثر باستاني در اين استان، بيان داشت: نگهداري از اين ميراث ملي و تمدن بشر با مشارکت تمام نهادها و مردم مقدور است.

وي از مطالعه و بررسي ايجاد شهرک و بازارچه‌هاي صنايع‌دستي در شش منطقه استان توسط کارشناسان خبر داد و گفت: اين پروژه ها در صورت اخذ مجوز بر اساس کميسيون ماده 32 دولت در مجلس شوراي اسلامي در اجرايي مي‌شود.

/119

انتهای پیام/

کد خبر 1389081949