جمشيد اويسي درگفتگو با وبدا با بيان اين که دندان 6، اولين دندان دائمي است که در کودکان رشد مي کند و تاثير زيادي در رشد ساير دندان ها دارد گفت: آموزش پيشگيري ازپوسيدگي و نيز ترميم دندان 6 و پيشگيري از پوسيدگي و همچنين ترميم دندان هاي شيري و دائمي اين دانش آموزان ، از جمله فعاليت هاي اين مراکز خواهد بود.
وي همچنين به همکاري اداره کل آموزش و پرورش استان ،بيمه خدمات درماني , بيمه تامين اجتماعي, بيمه نيروهاي مسلح و کميته امداد در اجراي اين طرح اشاره کرد و گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته دانش آموزان بي بضاعتي که بيمه نيستند و از طريق آموزش و پرورش به اين مراکز معرفي مي شوند به طور رايگان بيمه شده و از خدمات درماني استفاده مي کنند.
بر اساس اين گزارش مسؤول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت استان نيز با اشاره به اين که مهم ترين علت پوسيدگي هاي دنداني دانش آموزان ، استفاده از مواد کربوهيدراتي و تنقلات در زنگ هاي تفريح مدارس است افزود: بيشترين آسيب بر ميناي دندان دانش آموزان وارد مي شود.
سعيد محمد شهنوازي ادامه داد: در اين طرح خدمات وارنيش فلورايد که ژلي است که براي استحکام ميناي دندان استفاده مي شود، در 3 دوره 6 ماهه به دانش آموزان ارائه مي شود.
وي ارائه خدماتي چون ويزيت، جراحي، کشيدن دندان، راديوگرافي، ترميم دندان، جرم گيري، فلورايدتراپي و آموزش بهداشت دهان و دندان را از ديگر خدمات ارائه شده در اين مرکز عنوان کرد./122
انتهای پیام/