به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت ،'عادل آذر' افزود: ثبت نام شدگان سال 87 با درج شماره ملي و کد رهگيري مي‌توانند وارد سامانه شوند و اطلاعات اقتصادي خانوار خود را اصلاح و يا تکميل کنند.

وي ادامه داد: ثبت نام شدگان ارديبهشت 89 نيز با درج شماره ملي و رمز عبور مي‌توانند به اين سامانه وارد شده و اطلاعات خود را اصلاح و يا تکميل کنند.

وي تاکيد کرد: در صورتي که سرپرست خانوار، کد رهگيري يا رمز عبور خود را فراموش کرده باشد بايد از پانزدهم آذرماه امسال به بعد به سامانه مراجعه کند. نحوه ورود اين افراد در فرصتي ديگر اعلام خواهد شد.

آذر با اشاره به خانوارهايي که تاکنون به هيچ عنوان ثبت نام نکرده‌اند، گفت: خانوارهايي که تاکنون ثبت نام نکرده‌اند با ورود به سامانه مي‌توانند کليدي که براي اين امر طراحي شده را فعال کنند و رمز عبور براي خود تعريف و سپس اطلاعات اقتصادي خانوار خود را وارد کنند.

رئيس مرکز آمار ايران يادآور شد: در آخر هر هفته(در فرآيند 45 روزه يادشده)فايل مرکز آمار نهايي مي‌شود و اطلاعات آن در اختيار وزارت رفاه قرار مي‌گيرد.

به گفته آذر سامانه مرکز آمار ايران هم براي تصحيح اطلاعات خانوار(از نظر ازدواج، طلاق، تولد و مرگ)و هم براي ورود اطلاعات جديد خانوار طراحي شده است.

اصلاح اطلاعات خانوار

اين مقام مسؤول در خصوص آخرين اطلاعات خانوار که در سايت مرکز آمار ايران تصحيح شده است، گفت: دو ميليون و 272 هزار واقعه تولد، 509 هزار واقعه فوت و يک ميليون و 566 هزار واقعه ازدواج و طلاق در سامانه اين مرکز درج شده است.

وي تعداد افرادي که تاکنون ثبت نام کرده‌اند را 68 ميليون و 420 هزار نفر ذکر کرد و گفت: تاکنون 20 ميليون خانوار در سامانه مرکز آمار ايران ثبت نام کرده‌اند.

وي تاکيد کرد: خانوارهاي جديدي که براثر ازدواج تشکيل مي‌شوند حتما بايد پيش از ورود اطلاعات جديد، اطلاعات قبلي خود که در خانوار پدري ثبت شده است را حذف کنند. پسر و دختر جديدي که ازدواج کرده‌اند بايد هر دو در خانوارهاي قبلي خود اين مهم را اصلاح کنند.

آذر با اشاره به راستي آزمايي خانوارها گفت: راستي آزمايي اطلاعات هويتي خانوارها نشان مي‌دهد 99.5 درصد اين اطلاعات، مبتني بر واقعيت است.

به گفته وي 14 پايگاه نظير راهبر ناجا، سازمان ثبت احوال، وزارت علوم، بانک کارکنان دولت، بيمه خدمات درماني و تامين اجتماعي، اداره پست، بانک مرکزي، سازمان خصوصي سازي، وزارت رفاه، کميته امداد، سازمان بهزيستي، پايگاه املاک مستغلات وزارت بازرگاني و بنياد شهيد وظيفه راستي آزمايي اطلاعات را برعهده دارند.

آذر يادآور شد: همچنين در سايت www.amar.org. ir راهنماي تکميل پرسشنامه طراحي شده است و خانوارهايي که در پر کردن پرسشنامه مشکل دارند مي‌توانند از طريق اين وبگاه ، نحوه ورود اطلاعات را فرا بگيرند. اين وبگاه هم اکنون فعال است.

رئيس مرکز آمار ايران تاکيد کرد: بهتر است خانوارها حتما شماره تلفن همراه خود را در سامانه اطلاعات اقتصادي خانوار وارد کنند تا از اين طريق در صورت بروز هرگونه مشکلي اين مرکز از طريق پيام کوتاه، خانوارها را مطلع کند.

آذر اعلام کرد: خانوارها مي‌توانند از يکم آذرماه از طريق سايت yaraneh.amar.org.irاطلاعات اقتصادي خود را وارد کنند.

وي گفت: همچنين شماره پيامک 300000 براي مطلع شدن از اينکه سرپرست خانوار چه کسي است در اختيار مردم است.

وي اظهار داشت: شماره تلفن 8587-021 به طور شبانه روزي پاسخگوي مردم است تا در صورت بروز هرگونه مشکلي بتوانند از طريق اين تلفن نسبت به رفع آن، اقدام کنند./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389082364