بهرام رضايي با اشاره به وجود 200 غرفه صنايعدستي در اين نمايشگاه، گفت: 72 غرفه اين نمايشگاه به هنرمندان و صنعتگران استان يزد و بقيه غرفهها به هنرمندان و صنعتگران ديگر استانها اختصاص دارد.
وي اضافه کرد: غرفه هاي اين نمايشگاه با بيش از 100رشته هنرهاي سنتي و صنايعدستي سراسر کشور از دو بخش تخصصي شامل رشتههاي سفال، سراميک، کاشي، آبگينه، چاپ، پوشاک و رودوزهاي سنتي و بخش بازرگاني شامل رشتههاي قلم زني روي مس، زيورآلات سنتي، بافتههاي داري، آئينه کاري، چرم کاري و حجم سازي چوب تشکيل شده است.
اين مقام مسئول، هدف از برپايي اين نمايشگاه را فرهنگ سازي در زمينه اشاعه صنايعدستي و هنرهاي سنتي بومي و اصيل ايران، توسعه و ترويج اين هنر- صنعت در ميان علاقمندان، ايجاد بازارهاي مناسب براي عرضه و فروش محصولات فرهنگي و تلاش براي حضور دوباره صنايعدستي درميان خانوادهها عنوان کرد.
وي برگزاري اين نمايشگاه را به منظور جلب نظر اذهان و افکار عمومي و حمايت مادي و معنوي از صنعتگران در عرصه صنايع دستي کشور دانست تا از اين طريق علاوه بر احياء و توسعه صنايعدستي اصيل و بومي مناطق مختلف کشورمان، بتوان موجبات ارتقاء سطح کمي و کيفي آنها را نيز فراهم کرد.
به گفته رضايي، اين نمايشگاه با حضور تهمينه دانيالي معاون صنايع ستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور، معاونان استاندار و اداره کل ميراث فرهنگي استان، کارشناسان و 160 هنرمند از سراسر کشور گشايش مي يابد.
/119
انتهای پیام/