توجه به بازارهاي هدف، راه صادرات صنايع‌دستي را هموار مي‌کند

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، راستي در نخستين کارگاه آموزشي کنسرسيوم صادرات صنايع‌‌دستي که در تبريز برگزار شد، گفت: پس از استان تهران، بيشترين صادرات کشور از استان ما صورت مي‌گيرد.

وي افزود: بيش از 35 درصد صادرات فرش کشور از گمرکات آذربايجان شرقي انجام مي‌شود که سالانه مبلغي در حدود 200 ميليون دلار را شامل مي‌شود.

به گفته راستي، استان آذربايجان شرقي در بخش‌هاي مختلف فعال و پيشگام بوده و شروع به کار اولين شهرک تخصصي چرم در کشور با بيش از 300 عضو فعال و اختصاص بيش از 90 درصد صادرات چرم کشور در تبريز، تأييدي بر اين ادعا است.

قائم مقام سازمان بازرگاني آذربايجان شرقي با اشاره به ديگر توانمندي‌هاي استان گفت: اکنون در سطح استان بيش از 2 هزار و 200 کارگاه توليدي و آموزشي در خصوص کفش دست دوز داريم و در حدود 40 هزار نفر در اين حوزه مشغول به کار هستند و با توجه به اين مسأله، بيشترين صادرات کفش را نيز در کشور به خود اختصاص داده‌ايم.

راستي در پايان گفت: تمام اين توانمندي‌ها ايجاب مي‌کند که به مقوله صادرات بيش از پيش توجه کنيم و در اين راه همکاري با سازمان‌ها و نهادهايي چون اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مي‌تواند مثمر ثمر باشد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389082723