در اين بازديد، آخوندي؛ استاد حقوق جزا و جرم شناسي، خوشبختي؛ قاضي ديوان عدالت، ميردامادي استاد حقوق بشر، ضياييفر؛ استاد حقوق بينالملل و دبير کميسيون حقوق بشر حضور داشتند.
همچنين حسين ساکت، موذنزادگان؛ رئيس دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبايي و اردبيلي استاد حقوق جزا نيز از ديگر بازديدکنندگان منشور حقوق بشر بودند.
همچنين اعضاي کميسيون حقوق بشر اسلامي ايران از کتابخانه موزه ملي و نسخههاي نفيس موجود در اين کتابخانه بازديد داشتند.
خاطرنشان ميشود؛ اين کميسيون توسط شماري از حقوقدانان مستقل کشور و با مشارکت برخي از مقامهاي رسمي ايران داراي وجهه علمي دانشگاهي يا حوزوي تشکيل شده است.
در اسفند ماه 1373 شرح وظايف اوليه اين نهاد جديد در سطح داخل و خارج ايران به عنوان کميسيون حقوق بشر اسلامي ايران معرفي و از دي ماه 1374 فعاليت جدي و همه جانبه اين کميسيون آغاز شد.
اين کميسيون با تلاشهاي شبانه روزي و به موازات تحولات سياسي اجتماعي کشور روز به روز رشد و تحول لازم را پيدا کرد و اصلاحات و تغييرات لازم را در روند فعاليتها، اعضاء، اساسنامه، گستره اقدامات داخلي و خارجي و ... خود اعمال کرد تا به عنوان هويتي اصيل و ايراني در جهت پيشبرد حقوق بشر نقش موثري ايفاء کند.
امروزه اين نهاد ايراني يکي از مستقلترين نهادهاي ملي حقوق بشر در جهان تلقي ميشود به طوري که برخي از نهادهاي ملي حکومتي در برخي کشورها کميسيون حقوق بشر اسلامي ايران را بيشتر داراي قرابت با جامعه مدني و هويتهاي مردم نهاد (NGO ها) ميدانند./118
انتهای پیام/