وي با اشاره به اين که تند غذا خوردن و خوب نجويدن غذا هضم غذا را دچار مشکل ميکند، افزود: نخستين مرحله هضم بعضي از مواد غذايي، در دهان و بوسيله بزاق دهان انجام ميشود و اين در صورتي است که غذا به خوبي جويده، خرد و با بزاق دهان آغشته شود.
جزايري تصريح کرد: چنانچه غذا با عجله خورده شود و غذا را به خوبي نجويم، در هضم و جذب مواد غذايي اختلال ايجاد ميشود و اين امر ميتواند موجب سنگيني، دل درد و ناراحتيهاي گوارشي شود.
وي گفت : توصيه ميشود غذا در هنگام خوردن، حرارت مناسب داشته باشد يعني نه خيلي سرد و نه خيلي گرم باشد و همچنين به آرامي جويده شود تا هضم آن سريعتر صورت گيرد./122
انتهای پیام/