افقي روشن در انتظار روابط فرهنگي ايران و روسيه است

به گزارش ميراث آريا(chtn) الکساندر آلکسييويچ آودييف در ديدار با رييس سازمان ميراث فرهنگي از توسعه و گسترش همکاري‌ها در حوزه مطالعات تاريخي و پژوهش‌هاي باستان‌شناسي استقبال کرد و گفت: وزارت فرهنگ روسيه حمايت همه جانبه خود را از اين پيشنهاد اعلام مي‌کند.

وي با اشاره به پيشنهاد بقايي مبني بر برگزاري نمايشگاه‌هاي مشترک آثار تاريخي اظهار داشت: نه تنها دو شهر مسکو و سن پطرزبورگ بلکه شهرهاي واقع در حوزه درياي خزر به ويژه آستاراخان مي‌توانند جايگاهي بسيار مناسب براي برگزاري نمايشگاه‌هاي فرهنگي و تاريخي باشند.

وزير فرهنگ روسيه با اشاره به اينکه 30 درصد از مردم روسيه تمامي اطلاعات فرهنگي خود را فقط از طريق تلوزيون بدست مي‌آورند اظهار داشت:‌ در اين راستا رسانه نقش مهمي براي توسعه تبادلات فرهنگي مشترک ايران و روسيه ايفا مي‌کند.

اين مقام مسئول در وزارت فرهنگ روسيه بر لزوم تامين منابع مالي در حوزه فرهنگ تاکيد کرد و گفت: در طول بيست سال اخير، جوانان روسيه با پيدايش اينترنت کمتر به مطالعه کتاب و بازديد از نمايشگاه‌هاي مختلف روي آورده‌اند.

وي پيشنهاد برگزاري نمايشگاههايي با موضوع شخصيت‌هاي سياسي دو کشور را مطرح کرد و گفت: همچنين غذاهاي ايراني، به عنوان يکي از بهترين سيستم‌هاي آشپزي دنيا مي‌توانند در اين فهرست جاي گيرند.

به گفته آلکسييويچ آودييف؛ خوشبختانه تصوير بسيار مثبتي از چهره فرهنگ مردم ايران در ادبيات و سينماي روسيه ارائه شده و از سوي ديگر تصوير ايران در ذهنيت مردم روسيه، همواره همراه با فرهنگي غني و ريشه دار نقش بسته است.

وي بر لزوم مقابله با تهديدهاي فرهنگي و نيز توسعه توريسم و انجام تبليغات در اين حوزه تاکيد کرد و گفت: در اين راستا وظيفه تعميق و گسترش روابط در حوزه هاي علمي، فرهنگي و هنري بر عهده ما است.

در ادامه اين نشست مدير موزه آرميتاژ با اشاره به بخش ايران موزه آرميتاژ، ضمن ارائه توضيحاتي، برگزاري نمايشگاه و کنگره هنر ايران در سن‌پطرزبورگ، سال 1934 را منجر به معرفي و شناساندن بيشتر ايران در حوزه فرهنگ ايران باستان دانست.

يادآور مي‌شود؛ در اين ديدار، سفير روسيه در ايران و مدير موزه ملل شرق، وزير فرهنگ روسيه را همراهي کرده بودند./118

انتهای پیام/

کد خبر 1389090934