اشتغالزايي صنايع‌دستي در صدر اولويت‌هاي بانک توسعه تعاون

به گزارش ميراث آريا (chtn)، ماشاءاله عظيمي مدير عامل بانک توسعه تعاون در جريان همايش ملي تعاوني‌هاي صنايع‌دستي ضمن بيان اين مطلب افزود: معاونت صنايع‌دستي و بانک توسعه تعاون به زودي تفاهم‌نامه مشترک منعقد مي‌کنند.

وي با تأکيد بر اينکه تفاهم‌نامه همکاري با هدف حمايت از تعاوني‌ها و اتحاديه‌هاي صنايع‌دستي منعقد مي‌شود، گفت: اين بانک بر اساس ابلاغيه مقام معظم رهبري در سال 88 فعاليت خود را آغاز کرد.

عظيمي افزود: اساسنامه اين بانک همکاري با هدف توانمندسازي است که بر همين اساس تلاش مي‌شود صنعتگران و هنرمندان صنايع‌دستي با ارائه تسهيلات حمايتي روز به روز توانمندتر شوند.

مدير عامل بانک توسعه تعاون ادامه داد: در بسياري از صنايع‌ سنگين 80 درصد توليد را مواد اوليه و 20 درصد را نيروي انساني تشکيل مي‌دهند و اين در شرايطي است که ارزش افزوده صنايع‌دستي متعلق به هنر هنرمند است.

اين مقام مسئول اضافه کرد: چندين ميليون نفر در جغرافياي پراکنده ايران به توليد محصولات صنايع‌دستي مشغولند که نبايد فعاليت‌هاي آن‌ها قرين با فقر باشد.

وي با اشاره به اينکه پيشنهاد وزارت تعاون و بانک توسعه تعاون بر بازار فروش صنايع‌دستي است، اظهار داشت: ما معتقديم دولت تا حدودي بايد از ورود بيشتر صنايع‌‌دستي به بازارهاي هدف حمايت کند.

عظيمي با تأکيد بر اينکه خلاء موجود ميان توليد تا عرضه بيشترين آسيب‌ها را به بخش صنايع‌دستي وارد کرده، افزود: با توسعه تعاوني‌ها و اتحاديه‌هاي صنايع‌دستي هنرمندان به صورت مستقيم توليدات خود را به بازار عرضه و بدين شکل بخش مهمي از مشکلات آن‌ها حل مي‌شود.

مدير عامل بانک توسعه تعاون گفت:‌ اشتغال‌زايي در عرصه صنايع‌دستي سريع و پايدار است ضمن اينکه با صادرات اين توليدات فرهنگ غني ايران نيز به ساير ملل منتقل مي‌شود.

ماشاءاله عظيمي تأکيد کرد: بانک توسعه تعاون اولويت‌هاي مختلفي چون سهامدار محوري، مزيت‌هاي نسبي و منطقه‌اي و سرانه اشتغال پايين را در ارائه تسهيلات مدنظر قرار داده که تعاوني‌هاي صنايع‌دستي از حداقل 10 مورد از اين مزيت‌ها برخوردار هستند.


/111

انتهای پیام/

کد خبر 1389091558