وي افزود: در مرحله اول المپياد رياضي تعدادي سوال کوتاه هم علاوه بر سوالات چهار گزينهاي داده خواهد شد که داوطلبان بايد به اين موضوع توجه کنند.
جمالي ادامه داد: با اينکه براساس شرايط و مقررات بينالمللي المپيادهاي جهاني فيزيک، نجوم و اخترفيزيک و زيست شناسي وهمچنين المپياد ادبيات تنها دانشآموزان مقطع سوم دبيرستان امکان شرکت در مسابقات را دارند با توجه به تقاضاي بسيار دانشآموزان مقطع دوم دبيرستان جهت کسب آمادگي بيشتر براي شرکت اين المپيادها، شوراي باشگاه با اين تقاضا موافقت کرد. از اين رو دانشآموزان مقطع دوم دبيرستان هم ميتوانند به طور آزمايشي در اين دوره المپيادها شرکت ميکنند.
به گفته وي در المپيادهاي رياضي و کامپيوتر هم در سنوات گذشته دانشاموزان مقاطع اول و دوم حضور داشتهاند.
جمالي با بيان اينکه نزديک به 200 هزار نفر در مرحله اول المپيادها شرکت ميکنند، خاطرنشان کرد: از اين تعداد شش هزار دانشآموز به مرحله دوم المپيادهاي علمي کشور راه مييابند که در نهايت 300 نفر براي شرکت در دورههاي آموزشي تابستاني انتخاب خواهند شد.
رييس باشگاه دانشپژوهان جوان گفت: در حال رايزني جهت برگزاري المپيادهاي فلسفه و زمينشناسي هستيم و تا کنون کارگروهي براي پيگيري اين موضوع در باشگاه شکل گرفته است که در صورت تصويب در هيات امنا باشگاه دانشپژوهان جوان احتمالا اين دو المپياد در سال جاري در چند استان به طور آزمايشي و از سال آينده به طور کشوري برگزار خواهند شد.202
انتهای پیام/