مسوول اداره ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع شهرستان گيلانغرب اظهار داشت: با سرمايهگذاري بر روي دشت گلين، سراب مورت و به ويژه سد گيلانغرب و با امکان ايجاد ورزشهاي آبي ميتوان به توسعه گردشگري اين شهرستان کمک قابل توجهي کرد.
پاشايي در مورد وضعيت گردشگري شهرستان گيلانغرب اظهار داشت: شهرستان گيلانغرب داراي تنوع آب و هوايي و آثار تاريخي متنوع مانند کاخ اربابي، آتشکده در کنار سراب مورت، قلعه باقي مانده زمان خسرو انوشيروان، تپه باستاني قلعه گيلانغرب در مرکز شهر، طاق فرهاد سراب مورت و ... است.
وي با اشاره به سکونت نزديک به 6500 نفر جمعيت در اين شهرستان به 202 روستاي مصوب در گيلانغرب و 194 روستا داراي سکنه اشاره کرد و افزود: همچنين اين شهرستان داراي شش دهستان است.
پاشايي گيلانغرب را داراي دو بخش گهواره و مرکزي و متشکل از شهرهاي گيلانغرب و سرمست دانست که فاصله آن تا مرکز شهر 150 کيلومتر است.
وي افزود: گيلانغرب از شمال به اسلام آبادغرب و دالاهو از شرق به حميل، از غرب به قصرشيرين و از جنوب به ايلام منتهي شده است.
پاشايي در مورد آب و هواي گيلانغرب اظهار داشت: آب و هوا در مناطق کوهستاني گيلانغرب سرد و برفي و تابستانهاي معتدل دارد و در مناطق گرمسيري آب و هوايي گرم و خشک در تابستان و زمستانهايي معتدل دارد.
پاشايي همچنين در مورد جاذبههاي ديدني و تاريخي اين شهرستان افزود: از جاذبههاي ديدني شهرستان گيلانغرب بخش بسياري مربوط به دوران دفاع مقدس است که از مهمترين آنها ميتوان به تنگ هاجيان، چم امام حسن، چغالوند، کاخ سراب مورت و گوردخمه اشاره کرد.
وي گليم، نمد، چادر، چيغ يا سياه چادر و فرش بافي را نيز از صنايع دستي خاص شهرستان گيلانغرب برشمرد./118
انتهای پیام/